Wat is copy trading en hoe doe je het?

Ben jij geïnteresseerd in beleggen en geld verdienen, maar heb je geen enkele kennis of ervaring en durf je het daarom niet zo goed aan? Dan is copy trading via e-forex misschien wel wat voor jou! Ik ben hier begonnen met het beleggen van kleine bedragen, want ook ik had geen enkele voorkennis of ervaring met beleggen. Ik vond het erg spannend en durfde het niet goed aan om op eigen houtje iets te beginnen. Het voordeel van copy trading via e-forex is ook dat je kunt beginnen met kleine bedragen. Dus als het niets voor jou blijkt te zijn, dan is er gelukkig nog geen man overboord. Zo kun je rustig kijken of copy trading bij jou past. Daarnaast krijg je bij e-forex goed advies en kun je op je eigen tempo beleggingen doen. Voorkennis of ervaring is hierbij niet eens vereist! Mij is het in ieder geval zeer goed bevallen. 

Als geld verdienen door middel van beleggingen jou wel iets lijkt, maar heb je geen enkele kennis of ervaring omtrent beleggen? Lees dan vooral door, want in dit artikel zal ik meer vertellen over copy trading en waarom dit perfect bij jou past!

Wat is copy trading?

Als je voor het eerst wilt beginnen met beleggen en je hebt geen enkele kennis omtrent dit onderwerp en hoe het er in deze wereld aan toe gaat, dan weet je waarschijnlijk ook niet wat copy trading is. Bij copy trading kopieer je succesvolle forex traders. Forex traders zijn traders die verschillende valuta op de valutamarkt kopen en verkopen. Door de transacties van forex traders te kopiëren heb je meer zekerheid en daardoor kun je op een veilige manier online beleggen of sparen. Je bent geheel vrij in het kiezen van hoeveel geld je wilt inzetten, daarom is het ook mogelijk om te beleggen met kleine bedragen. Dit is zeker voor de beginnende belegger erg fijn. Toen ik een beginnende belegger was, vond ik het over het algemeen ook best wel spannend om mijn eigen geld in te zetten. Doordat ik bij e-forex.nl ook met kleine bedragen kon beleggen, heb ik uiteindelijk de stap durven zetten en ben ik begonnen met copy trading. Door dit te doen haal ik nu iedere maand een bepaald bedrag binnen met rendement zonder dat ik extreme risico’s hoef te nemen. Dit past zeer goed bij mijn insteek in het beleggen en bij de bedragen die ik tot mijn beschikking heb. Als je immers niet veel te besteden hebt, is het niet te doen om te beginnen met beleggen met grote bedragen. Zo kun je immers ook veel verliezen. 

Voordelen

Ik ben in ieder geval overtuigd, nu jij nog! Dit zijn een aantal voordelen van copy trading: 

  • Je hoeft niet zelf te handelen, traders met meer dan 10 jaar ervaring doen dit voor jou
  • Het systeem werkt volledig automatisch
  • Het is volledig transparant en daarom heb je volledige inzicht in jouw resultaten en statistieken
  • Er is sprake van een gereguleerde beurshandelaar waardoor jouw geld verzekerd is

Als je nog niet helemaal gerustgesteld bent, maar je bent wel geïnteresseerd in copy trading, neem dan vooral een kijkje op de website van e-forex. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!