Goedkoop en minder ongezond roken via de e sigaret

Goedkoop en minder ongezond roken via de e sigaretEr was een tijd dat stoppen met roken vooral werd gemotiveerd door de gezondheidsrisico’s, maar tegenwoordig is het vooral ook een kwestie van geld waardoor mensen willen stoppen. De accijnzen worden alsmaar hoger. Er zijn zelfs plannen om de prijzen van pakjes sigaretten te verhogen naar 20 euro. Je moet bijna bovenmodaal verdienen wil je je verslaving nog enigszins willen bekostigen. Voor mensen die onder deze norm verdienen, leidt een rookverslaving met zulke prijzen al snel tot een heel sober bestaan. Het is dan ook beter om een e sigaret te kopen via Go-Vapour. Een e sigaret kost immers veel minder dan een gewone sigaret. Dat is nu al het geval en dat zal met de immers stijgende accijnzen op tabak alleen maar meer het geval worden. Dus als je je om je gezondheid niet zoveel zorgen maakt, maar je wilt ook niet elke week weer vele tientallen euro’s aan sigaretten spenderen, dan kun je het beste overstappen op de e sigaret. Deze is zoals gezegd een stuk goedkoper. Tevens is deze sigaret ook minder ongezond, dus die bonus krijg je er dan meteen ook bij. Mocht je overstappen op de e sigaret vanwege de gezondheid, dan krijg je de lagere prijzen er als bonus bij. Dus wat je motief ook is, het loont zeker de moeite om over te stappen op een e sigaret. De verslaving voor tabak komt natuurlijk door de nicotine. Door veel te roken wordt je lichaam langzaam maar zeker meer en meer afhankelijk van deze stof. Als je dan stopt met roken, dan krijg je te maken met vervelende fysieke en mentale ontwenningsverschijnselen. Deze zijn vaak zo intens, dat je tegen al je verstand in toch weer een veel te dure sigaret opsteekt. Als je echter overstapt op de e sigaret, dan kun je een e liquid kopen waar nicotine in zit. Als je dan gaat vapen, dan krijgt je lichaam nog altijd de stof binnen waar het zo naar verlangt. De ontwenningsverschijnselen zijn dan minder intens of helemaal afwezig. Daarnaast inhaleer je een damp en geen rook. Dat betekent dat je ook geen teer binnenkrijgt en allerlei andere nare stofjes die de gezondheid nadelig beïnvloeden. Daar komt bij dat een e sigaret en alle nodige accessoires eenvoudig online verkrijgbaar zijn dankzij webwinkels als Go-Vapour. Dus het is vanuit elk perspectief bekeken gewoon beter om over te stappen op de e sigaret, want het is goedkoper, gezonder en gemakkelijker.

Bestel jouw e sigaret via de website van go-vapour.nl

Mocht je op zoek zijn naar een elektronische sigaret, dan kun je deze uiteraard eenvoudig bestellen via de website van go-vapour.nl. Als je bijvoorbeeld wilt beginnen met het roken van een elektronische sigaret, dan kun je via de webwinkel bijvoorbeeld een starterskit bestellen. Verder kun je bij go-vapour.nl terecht voor:

  • Mod’s
  • E-liquids
  • Batterijen

Kijk vooral eens op de site voor een overzicht van het totale assortiment.

De vele voordelen van een winkel als go-vapour.nl

Mocht je bestellen via deze webwinkel, dan profiteer je ook van veel voordeel. Denk bijvoorbeeld aan gratis verzending boven de 20 euro of de snelle verzending.