Incassobureau inschakelen?

Heeft je klant niet op tijd betaald? Klein of groot bedrag? Een betwiste of onbetwiste vordering? Bij CrediFin Nederland incassobureau lossen ze het graag voor je op. Altijd op basis van 100% (No)-Cure No Pay. Dus je debiteur betaalt de incassokosten. Innen ze niets? Dan betaal je ook niets! En volg je incassotraject 24/7 online, dan weet je altijd hoe het ervoor staat. Maak nu gratis een account aan, upload je factuur en ze gaan direct voor je aan de slag!

CrediFin Nederland incassobureau

Waarom zou je moeten kiezen voor CrediFin? Hierom:

  • Snel resultaat dankzij 12.5 jaar expertise
  • 100% No-Cure No-pay incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het traject 24/7 via een online dossier
  • Gratis incasseren met aangetekende E-mail
  • Direct uitbetaling na ontvangst incasso

Om het incassoproces zo efficiënt en doeltreffend mogelijk te laten verlopen, speelt dit incassobureau altijd in op de laatste technologische ontwikkelingen. Het online webportaal en de manieren waarop ze klanten benaderen (zoals via Aangetekende e-mail, IDeal betaalmogelijkheid en benaderen van debiteuren via Whats App of zelfs social media) ondervind je debiteur dat ze er voortdurend bovenop zitten. Ze zijn benaderbaar en communiceren eerlijk, open en frequent naar je debiteuren. Vasthoudendheid staat hoog in hun vaandel. Hun aanpak is altijd gericht op het behoud van je goede klantrelatie en zorgt uiteindelijk voor een snellere betaling.

Het traject via dit incassobureau

Met Aangetekende E-mail met iDeal betaalmogelijkheid is hun ervaring dat debiteuren deze E-mails meestal binnen 30 minuten openen en vaak dezelfde dag nog een reactie geven of zelfs betalen. Met Aangetekende E-mail ontstaat er ook nooit een discussie of deze ingebrekestelling is ontvangen of niet. Ze kunnen het immers aantonen dat je debiteur de aanmaning daadwerkelijk heeft ontvangen en gelezen. Een snelle, duurzame en effectieve manier dus om je debiteuren het zo gemakkelijk mogelijk te maken om het openstaande bedrag te betalen.

Blijft de incassobetaling achterwege? Dan lossen ze het op met betaalafspraak of betalingsregeling, dus niet meteen met zwaar geschut. Ze houden je debiteur wel nauwgezet in de gaten, want ‘afspraak is afspraak’. Als de afspraak niet nagekomen wordt, gaan ze er direct achter aan.

In de ervaring van dit incassobureau is het soms wijsheid om de zaak te laten rusten als er nog steeds niet betaald wordt. Periodiek checken ze dan met diverse hulpbronnen of de financiële situatie (en bereidwilligheid om te betalen) verbeterd is. Ze doen dit handmatig, het is geen geautomatiseerd proces en altijd te volgen via je eigen online dossier.

Via het online incasso webportaal heb je 24/7 inzage in alle incassotrajecten die lopen of al afgesloten zijn. Alle facturen, bijbehorende documentatie en correspondentie (mail, telefonisch contact, whatsapp berichten etc.) kun je hier altijd inzien. Zo weet je altijd de status van je incassotraject(en). Debiteuren kunnen via een smartphone/tablet of computer inloggen op het webportaal voor debiteuren, waarna zij toegang tot de openstaande facturen en bijbehorende documentatie en correspondentie hebben. Zo kunnen zij eenvoudig de openstaande vordering met iDeal betalen, om een regeling verzoeken en zelfs met ze chatten.

CrediFin Nederland is een voorloper op het online incasseren bij debiteuren. Dit incassobureau zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt, en goed in de gaten kunt houden. 

Lees meer…