Waar kan je gebruikte kunststof pallets kopen?

Ik ben een paar jaar geleden een bedrijf gestart en zie het bedrijf snel groeien. Ik koop producten in het buitenland in en deze producten verkoop ik daarna weer door aan andere bedrijven in Nederland. Ik kreeg steeds grotere orders en daarom werk ik sinds vorige jaar met pallets. Ik merkte echter dat de houten pallets niet geschikt waren voor mijn ladingen, omdat deze pallets regelmatig stuk gingen. Een van mijn klanten raadde mij aan om kunststof pallets te gebruiken, omdat die geschikter zouden zijn en langer mee zouden gaan. Ik wilde graag gebruikte kunststof pallets kopen om geld te besparen en omdat dit beter is voor het milieu. Bij het bedrijf Q-PALL kon ik voordelig de pallets kopen en merk dat de kwaliteit van de pallets erg goed is. Sinds een paar jaar heb ik een eigen bedrijf en verkoop verschillende merken die bijna niet te koop zijn in Nederland. Ik koop mijn producten in het buitenland in, laat deze verschepen naar Nederland en verkoop ze daarna weer door aan andere bedrijven. Ik heb steeds meer klanten en een aantal van deze klanten zijn vast. Ik merkte dat ik steeds grotere bestellingen kreeg, daarom besloot ik om pallets te gebruiken voor de zendingen. De houten pallets waren geen goede keuze, daarom besloot ik om gebruikte kunststof pallets te kopen. Ik besloot destijds om houten pallets te kopen, omdat ik dacht dat deze beter zijn voor het milieu. Veel pallets gingen stuk tijdens de zendingen, omdat zij het gewicht niet aankonden. Een van mijn klanten raadde mij aan om kunststof pallets te gebruiken, omdat die beter voor mijn zendingen waren. Ik wilde graag gebruikte kunststof pallets kopen, omdat ik het belangrijk vind dat producten goed gebruikt worden. Dat gebruikte pallets goedkoper zijn dan nieuwe, was voor mij ook een groot voordeel. 

Gebruikte kunststof pallets gekocht bij Q-PALL

Online zocht ik naar bedrijven die gebruikte kunststof pallets verkopen en kwam toen de website van Q-Pall tegen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in pallets en maakt zelf veel verschillende soorten pallets. Het sprak mij aan dat dit bedrijf de pallets gemaakt van gerecycled plastic en goede kwaliteit producten maakt. Ik zag dat zij verschillende soorten gebruikte kunststof pallets verkochten en kon ook direct zien hoeveel gewicht de pallets aankunnen. Ik vond een type pallet dat veel gewicht aankan en daarom geschikt voor mijn bedrijf is. Deze pallets waren zeer voordelig en besloot om een grote hoeveelheid van deze pallets te kopen.

Een goede keuze om kunststof te gebruiken

Ik werk nu een aantal maanden met de gebruikte kunststof pallets en ben zeer blij met mijn aankoop. De pallets zijn zeer geschikt voor mijn zendingen en ik merk dat de pallets niet meer stuk gaan. Ik ben blij dat ik deze pallets een nieuwe leven heb gegeven en dat ik ze goed kan gebruiken. Voor het kopen van gebruikte kunststof pallets raad ik het bedrijf Q-PALL aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in pallets
  • Hun pallets zijn gemaakt van gerecycled plastic
  • Ik kon bij hun voordelig gebruikte pallets kopen
  • De pallets zijn erg sterk en gaan niet meer stuk