Zoekt u iemand die goed kunststof lassen kan?

Wij moesten onlangs een nieuwe leiding bij ons in de loods aanleggen. Deze leiding moest uit kunststof bestaan omdat deze leiding namelijk gebruikt wordt om chemische stoffen van A naar B te brengen. Wij moesten daarom een gespecialiseerd bedrijf in de arm nemen om deze leiding aan te leggen. Een van de dingen die namelijk moesten gebeuren, was dat wij het kunststof lassen moesten. Wij hebben toen gekeken waar wij iemand konden vinden die voor ons het kunststof lassen kon. Wij hebben toen lang gezocht en wij hebben toen gekeken naar mogelijkheden om een bedrijf in de arm te nemen dat het hele proces kon begeleiden. Wij hebben toen gewoon maar even gegoogeld op ‘kunststof lassen’ en wij hebben toen gezien dat je bij heel veel bedrijven terecht kunt. Dat is enerzijds heel erg prettig, maar anderzijds is het ook weer heel vervelend omdat je zo nog steeds niet een partij gevonden hebt die je moet inschakelen wanneer je graag kunststof lassen wilt. Vandaar dat wij dan ook grondig onderzoek zijn gaan doen naar welk bedrijf ons het beste zou kunnen gaan helpen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op de site van Mosman.eu konden gaan kijken omdat dit bedrijf heel veel goede reacties had gekregen van mensen die hen kunststof lassen hadden laten. Wij hebben gezien dat dit bedrijf van vele markten thuis is en dat zij dus ook heel goed zijn in het kunststof lassen. Vandaar dat wij gekeken hebben naar mogelijkheden om een keer te bespreken wat de mogelijkheden waren om bij ons kunststof te komen lassen. Wij hebben toen een keer een telefoontje gepleegd en wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze heeft ons alles verteld over de mogelijkheden van dit bedrijf en hij heeft ons toen ook verteld data het kunststof lassen zoals wij dat graag wilden laten doen, heel goed door hen uitgevoerd kon worden. Dat was heel prettig om te horen, dus wij hebben al heel snel besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. 

Schakel de mensen van Mosman.eu in voor het kunststof lassen 

Wij hebben de mensen van Mosman.eu gevraagd of zij ons konden helpen met het kunststof lassen en dat bleken zij heel goed te kunnen. Ik heb daarom gekeken of zij ons ook konden helpen en toen ik de plannen voor het kunststof lassen had uitgelegd, konden wij meteen een afspraak maken om bij ons aan de slag te gaan. Dat was uitermate prettig om te merken want hoe sneller wij geholpen konden worden, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij zijn daarom blij dat wij de mensen van Mosman.eu voor het kunststof lassen hebben ingeschakeld. 

Onze klus is heel goed gelukt

Wij hebben het werk inmiddels achter de rug en wij zijn blij dat dit alles zo goed gegaan is. Wij zijn daarom blij dat wij:

  • De mensen van Mosman benaderd hebben 
  • Deze professionals bij ons aan het werk hebben gezet
  • Zo’n goed eindresultaat hebben mogen ontvangen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op Mosman.eu voor meer informatie.