Opzoek naar een staalconstructie leverancier? Tasche Staalbouw staat voor u klaar!

Bent u opzoek naar een staalconstructie leverancier? Dan heten wij u van harte welkom! Tasche Staalbouw Albergen is een familiebedrijf dat al ruim 75 jaar gespecialiseerd is in het bouwen van staalconstructies voor heel Nederland. Als middelgroot staalbouwbedrijf produceren en monteren wij staalconstructies voor bedrijfshallen, woningen, veestallen en utiliteitsbouw. Heeft u bouwplannen en bent u nog opzoek naar een voordelige en hoogwaardige staalconstructie? Of zoekt u naar manieren om staal te integreren in de bouw? Neem dan contact op met Tasche Staalbouw!

Staalconstructie Tasche Staalbouw

Alle staalconstructies worden in onze moderne en geautomatiseerde machinepark geproduceerd. Dit is tijdbesparend en zorgt voor een nauwkeurige productie. Liever complete staalbouwwerken laten maken? Dan bent u bij ons tevens van harte welkom. Ons team hanteert korte lijntjes, waardoor wij snel en flexibel kunnen meegaan met de wensen van onze klanten. De actuele bouwtrends worden bovendien op de voet gevolgd. Als u een bestelling bij ons plaatst, wordt het ontwerp eerst omgezet naar een 3D tekening. Wanneer deze is goedgekeurd, zal de productie worden gestart. Onze nieuwe machines nemen dit ontwerp over, waardoor deze nauwkeurig wordt samengesteld. De montagewerkzaamheden worden verricht door onze eigen VCA gecertificeerde montagemedewerkers. Tijdens het plaatsen, wordt het proces uitgebreid gemonitord, waardoor de voortgang en de planning streng worden bewaakt en eventuele wensen kunnen worden meegenomen. Bovendien kunnen wij in overleg aanvullende werkzaamheden uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het leggen van kanaalplaatvloeren of het monteren van houten gordingen.

Staalconstructie leverancier

Als familiebedrijf staan wij gezamenlijk al 75 jaar garant voor hoogwaardige staalconstructies in allerlei vormen en afmetingen. Op onze website vindt u diverse projecten die wij de afgelopen tijd hebben mogen realiseren. U vindt er voorbeelden van zwembaden, grote en kleine bedrijfshallen, witte constructies en staalmogelijkheden voor woningen. Tegenwoordig is staal namelijk een veel gekozen bouwstijl, waarbij de staalconstructies ook terug gezien mogen worden in de industriële huizenbouw. Het geeft een fantastisch gevoel van ruimte als u dit combineert met grote ramen. Ruig en toch stijlvol en sfeervol. Naast grootschalige staalconstructies, produceren wij regelmatig constructies voor trappen of wat dacht u van stalen deurkozijnen, mooi mat zwart afgewerkt met een grote partij ramen erin? U bedenkt of wenst het en wij zorgen dat het realiteit wordt. Tasche Staalbouw voor al uw staalconstructie opdrachten!

Voordelen staalconstructie leverancier Tasche Staalbouw:

 • Werkzaam in heel Nederland
 • Betaalbare prijzen
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Familiebedrijf dat al meer dan 75 gespecialiseerd is in staalbouw
 • Eigen montage team dat VCA gecertificeerd is
 • Ontwerpen, produceren en monteren binnen één bedrijf
 • Ook voor aanvullende werkzaamheden
 • Grootschalige en kleine projecten
 • Staalconstructies in de breedste zin van het woord
 • Snelle en nauwkeurige productie
 • Bezit over een modern en geautomatiseerd machinepark
 • Korte lijntjes en flexibel team

Als Tasche Staalbouw voor staalconstructies hebben wij verschillende aftakkingen in ons bedrijf, waaronder stalen trappen en landbouwmechanisme. Wij houden van uitdagingen en gaan graag nieuwe opdrachten en verzoeken aan. De afgelopen jaren hebben wij ons daarom onder andere ingezet om schitterende stalen balkons te realiseren, moderne stallen en diverse veiligheidsoplossingen. Als breed georiënteerde en vlakke organisatie, kunt u eenvoudig uw ideeën overleggen met één van onze specialisten. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bezoek dan onze website: taschestaalbouw.nl of neem direct voor vragen en verzoeken contact met ons op. Tasche Staalbouw voor al uw staalconstructies en andere oplossingen. Tasche – ijzersterk in staal!