Op zoek naar een trouwring in Doetinchem voor mijn bruid

Ik ga mijn vriendin ten huwelijk vragen en daarvoor ben ik op zoek gegaan naar een trouwring in Doetinchem bij Juwelier De Tijd. Ik had van te voren al eens op juwelierdetijd.nl gekeken en daar ontdekt wat voor mogelijkheden ze allemaal hebben. Ik stond perplex van de omvang van de collectie en was absoluut zeker dat ik hier de trouwring in Doetinchem kon vinden die ik mijn bruid om de vinger wilde schuiven. Het bleek uiteindelijk erg eenvoudig om de ideale ring te vinden, want ik heb onze trouwring in Doetinchem zelf ontworpen.

Een trouwring in Doetinchem laten maken naar eigen ontwerp

Laat ik voorop stellen dat mijn vriendin op dit moment nog geen idee heeft dat ik haar ten huwelijk ga vragen. Ik heb enkele vriendinnen van haar wel gevraagd om advies en daarbij gevraagd of ze wisten wat mijn vriendin mooi zou vinden.

  • Een ring van goud
  • Een ring van ander materiaal
  • Een ring met een steen

Simpele dingen waar ik al een beetje op gelet had toen mijn vriendin in gesprek was met pasgetrouwde vrienden van ons en ze het over hun trouwringen hadden. Ik ben dus voor een trouwring naar Doetinchem gegaan met voorkennis over wat ze wel mooi zou vinden. Nu zijn wij een relatief klassiek stel. We houden beide van stijlvolle dingen en het stond voor mij vast dat ik voor een gouden trouwring in Doetinchem ging kijken. Ik had zoals gezegd op de website al was vooronderzoek gedaan, maar mijn vriendin en ik hebben altijd al een speciale band gehad, waarbij we in alles die unieke band willen laten terugkomen. De reden waarom ik dus nu al op zoek ga naar een trouwring in Doetinchem, is omdat ik de trouwring wil geven als verlovingsring. Vroeger was dit wel vaker gebruikelijk waarbij je als tot het huwelijk de ring aan de linker hand draagt en vanaf dat je getrouwd bent de ring rechts draagt. Volgens mij is dit bij katholieken andersom, maar wij zijn niet katholiek van huis uit, dus dit is zoals ik het voor ogen heb. Wat ik daarnaast heel bijzonder vind is om symboliek terug te brengen in de ring en mijn vriendin en ik hebben beide een voorliefde voor de sterren. We houden ook van astrologie en ik heb laten uitzoeken onder welk gesternte wij elkaar ontmoet hebben. Dit heb ik uitgetekend op een papiertje en meegenomen naar Juwelier De Tijd. Ik wilde natuurlijk eerst voor een reeds bestaande trouwring in Doetinchem kijken, maar omdat ik had op de website gelezen dat je ook je eigen trouwring in Doetinchem kunt laten ontwerpen. Wat ik al hoopte bleek gelukkig mogelijk en daar ben ik echt zo blij mee.

Een heel persoonlijke trouwring

Samen met de ontwerper van Juwelier De Tijd hebben we een ring ontworpen waarin heel subtiel de 7 sterren in de vorm van het sterrenbeeld staan. De ring die mijn vriendin van mij krijgt zal op die plekken een klein diamantje bevatten en het sterrenbeeld wordt van diamantje naar diamantje in de ring gegraveerd. Dit zal ook in mijn ring worden aangebracht, al vind ik voor mijzelf diamantjes niet zo mooi, dus bij mij worden het kleine puntjes die met elkaar worden verbonden. Ik heb hiervoor gekozen voor een klassieke ring van geel goud en gemiddelde breedte. De ringen zijn inmiddels klaar en ik heb zojuist onze trouwring in Doetinchem opgehaald. Ik ben nu mijn aanzoek aan het voorbereiden en hoop vanaf deze week mijn vriendin mijn verloofde te mogen noemen.