Onze kozijnen vervangen

Een paar maanden geleden besloten mijn vriendin en ik om thuis de kozijnen te vervangen. We wonen in een huis uit de jaren tachtig en merkten dat we veel dingen in huis konden aanpassen om geld te besparen. Ik was op een avond in gesprek met een aantal vrienden en we hadden het over verschillende kosten die we moeten betalen. Mijn vrienden moesten allebei minder betalen aan energiekosten, terwijl een van hun twee kinderen had. Wij wonen thuis met ze tweeën, maar waren een ongeveer dertig euro per maand meer kwijt. Volgens mij vriend kwam dat, omdat zijn huis erg goed geïsoleerd was. Hij had een paar jaar geleden zijn kozijnen laten vervangen en sindsdien heeft hij een lagere energierekening. Hij zei dat het niet goedkoop is om de kozijnen te vervangen, maar dat je uiteindelijk veel geld kan besparen en goedkoper uit bent. Ik vertelde dit aan mijn vriendin en het leek ons allebei een goed idee om te kijken wat we in huis konden doen om energie te besparen. We zochten naar informatie op het internet over besparen in huis en vonden verschillende dingen die wij konden aanpassen. Een aantal dingen zouden wij al binnen een aantal jaar terugverdienen en waren naast een grote kostenbesparing ook beter voor het milieu. Door het huis beter te isoleren en de kozijnen te vervangen konden we gemakkelijk en snel ons huis energiezuiniger maken. We spraken af dat we een aantal maanden geld zouden sparen door goed op onze uitgaven te letten. Toen we een paar duizend euro hadden gespaard vonden we dat het tijd was om het huis opnieuw te isoleren en de kozijnen te vervangen.     

De kozijnen vervangen met Benitech

We zochten naar bedrijven in de buurt die ons konden helpen met de kozijnen en de isolatie. We vonden verschillende bedrijven en vroegen deze bedrijven om meer informatie en een offerte. Een van de bedrijven die wij vonden was benitech.nl. Bij Benitech hadden we direct een goed gevoel. Dit bedrijf kon voordelig onze kozijnen vervangen en we zouden gratis HR++ glas en horren krijgen. Met HR++ glas zouden we zeker weten dat het huis goed geïsoleerd zou zijn en we geen tocht binnen zouden krijgen via de ramen. Bij onze oude kozijnen konden we voelen dat hier kou naar binnen kwam, hierdoor moesten we het huis extra verwarmen. We raakten met Benitech in gesprek en vroegen wat ze voor ons konden doen en wanneer ze konden beginnen. We hadden bij Benitech het gevoel dat ze echte experts waren en ze konden ons precies uitleggen hoeveel jaar we nodig hadden om de kosten terug te verdienen. We wilden graag dat ze drie kozijnen zouden vervangen en ze konden over een paar weken aan de slag. De kozijnen zouden ze op maat maken en de oude kozijnen vervangen. Voor mijn vriendin en mij was het duidelijk dat Benitech de beste keuze was.

Mooie nieuwe kozijnen

Vorige maand hebben we de kozijnen laten vervangen en we zijn erg blij met het resultaat. De kozijnen zijn erg mooi en we kunnen voelen dat er geen kou meer naar binnenkomt via de kozijnen. De medewerkers van Benitech waren echte vakmannen, want ze hadden de kozijnen snel vervangen. Ze verwijderden eerste de oude kozijnen en plaatsten daarna de nieuwe. We willen allebei graag onze nieuwe energierekening zien, maar weten zeker dat die veel lager zal zijn. Wij waren erg blij met Benitech

  • Onze kozijnen vervangen bij dit bedrijf was voordeliger dan bij andere bedrijven
  • We kregen gratis HR++ glas en horren    
  • De medewerkers waren erg vakkundig en het vervangen was snel klaar