Een waterpijp kopen tijdens onze vakantie

Met mijn vriend ben ik op vakantie geweest naar Egypte en daar hebben we heerlijk genoten van het weer, de omgeving, het lekker eten in ons all-inclusive hotel en daar konden we ook elke avond genieten van een waterpijp. We zijn hier zo aan verslingerd geraakt dat we ter plekke hebben besloten een waterpijp te kopen, samen met een kolenverhitter. We willen natuurlijk thuis ook van een waterpijp kunnen genieten. We konden daar natuurlijk wel een waterpijp kopen maar moesten bij terugkomst in Nederland wel op zoek naar kooltjes en steentjes die we voor de waterpijp konden gebruiken. We zeiden vooraf nog, bij de waterpijp kopen we ook diverse smaakjes, maar dat zijn we dus vervolgens vergeten. Gelukkig hebben we op waterpijp-kolen.nl verschillende stoomsteentjes kunnen vinden.

Stoomsteentjes voor de waterpijp kopen

We hebben verschillende stoomsteentjes voor de waterpijp kunnen kopen, waaronder:

  • Blauwe bessen
  • Kersen
  • Caribbean Dream
  • Drakenfruit

Dit zijn stoomsteentjes van het merk Shiazo die gemaakt worden in Duitsland. Niet bepaald oosters, maar Duitsland ligt in het Oosten, dus voor ons is het goed genoeg. We wilden wel relatief gezonde stoomsteentjes voor de waterpijp kopen, dus zonder nicotine en tabak. Waterpijp-Kolen.nl biedt deze stoomsteentjes aan tegen zeer aantrekkelijke prijs en je doet best lang met dit product. Juist omdat we wat afwisseling willen, hebben we ervoor gekozen om meerdere smaken steentjes voor de waterpijp te kopen, zodat we niet opeens verveeld raken. De stoomsteentjes waren ook super snel in huis en we hebben direct de eerste avond relaxed en ontspannen op de bank doorgebracht met onze waterpijp. Het is best een bijzondere gewaarwording, want we hebben in Nederland er nooit over nagedacht om een waterpijp te kopen. We roken normaliter niet eens, dus waarom zouden we ook. In Egypte was het voor ons echt onderdeel van de ervaring. We hadden beide nog nooit waterpijp gerookt en wilde toch eens meemaken wat het nou precies is en hoe het voelt op waterpijp te roken. Het is erg fijn dat je daarbij kunt kiezen voor een gezonde variant zonder tabak of nicotine. Dat is ook onze reden geweest om een waterpijp te kopen.

De prettige webshop van Waterpijp-Kolen.nl

Het vinden van de webshop van Waterpijp-Kolen is voor ons een uitkomst gebleken, want we hebben bij ons in de buurt geen steentjes kunnen vinden die we konden gebruiken voor de waterpijp die wij gekocht hebben in Egypte. Het voordeel van een waterpijp is echter dat die met kooltjes of steentjes werkt, die niet net als tabak uitdrogen of maar geringe tijd goed van kwaliteit blijven. We konden dus eenvoudig meerdere smaken tegelijkertijd bestellen en door de eenvoudige webshop van deze specialist in artikelen voor de waterpijp is daarbij ideaal. De stoomsteentjes zijn goedkoop, eenvoudig besteld en snel in huis. Een ander bijkomend voordeel is dat op de website veel informatie staat over het gebruik van een waterpijp, waar je op moet letten wanneer je een waterpijp gaat kopen, maar ook bij het kopen van kooltjes en stoomsteentjes. Het is erg prettig dat ook hier de bewustwording is ingetreden dat het roken met stoomsteentjes een gezonder alternatief is, omdat er geen schadelijke in het lichaam worden opgenomen bij het roken. De diversiteit in de producten, met de verschillende smaken, is daar ook een bewijs van. Wij kunnen nu heerlijk thuis waterpijp roken en dat deel van onze fijne vakantie in Egypte herbeleven, zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over de schadelijke effecten die roken op je kan hebben. Voor ons is het puur genieten en dat blijven we zeker doen met de stoomsteentjes van Waterpijp-Kolen.nl