Een elektrische boiler van 20 liter kopen

Vorig jaar en dit jaar zijn wij bezig geweest om ons huis te verbouwen. Het was al langer een wens van mijn vrouw en mij om geen gas meer te gebruiken in huis en enkel groene stroom te gebruiken, dit jaar hebben wij de laatste paar stappen gezet. Dit doen wij omdat het goed is voor het milieu en we willen graag hier aan bijdragen. Bovendien zijn veel aanpassingen ook kostenbesparend. Vorig jaar waren wij begonnen met het opnieuw isoleren van ons huis en om zonnepanelen te installeren. Dit waren beide grote uitgaven, maar wel uitgaven die zich snel terugverdienen. De aanschaf van een zonnepaneel is niet goedkoop, maar vaak verdien je het bedrag terug in 7 jaar. Hierna spaarden wij zoveel mogelijk geld op voor de volgende aanpassingen, gelukkig hadden we al een lagere energierekening. Een paar maanden geleden lieten we vloerverwarming leggen en dit verwarmen wij met de zonnepanelen. Hierdoor gebruiken wij al veel minder gas er was echter nog een ding dat we moesten aanpassen om volledig van het gas af te kunnen, dat was de boiler. Wij hadden hiervoor een boiler van 20 liter, maar die werkte op gas. De boiler was al oud en het werd tijd om de boiler te vervangen. De laatste jaren kwam er regelmatig een monteur langs voor de boiler en hij had al aangegeven dat we de boiler van 20 liter moesten vervangen. We wilden dit nog even afwachten, zodat we een elektrische boiler van 20 liter konden kopen. Voor deze boiler konden wij dan ook de elektriciteit van de zonnepanelen gebruiken.

Een boiler van 20 liter kopen bij BoilerGarant

Op het internet hadden wij van te voren gelezen over de voordelen van een elektrische boiler. We hadden al een idee van wat voor soort boiler wij wilden kopen. Bij onze oude boiler duurde het erg lang voordat het water warm werd. Bij de douche moesten wij vaak een halve minuut wachten voordat er warm water uitkwam. Dit vonden wij erg zonden, want dat koude water stroomt direct de afvoer in. Daarom wilden wij graag een elektrische boiler die wij dicht bij de douche konden plaatsen, hierdoor heb je veel sneller warm water. We bezochten verschillende webshops om de boilers te vergelijken. De beste elektrische boiler van 20 liter vonden wij op BoilerGarant. Op de website boilergarant.nl kan je verschillende soorten boilers vinden. Wij hadden hiervoor ook een boiler van 20 liter, dus wij wisten dat dit voor ons voldoende was. De prijs van de boiler op BoilerGarant was voordeliger dan bij andere websites en wij vonden het ontwerp van de boiler erg mooi. We wisten alleen niet hoe we de boiler konden installeren, maar gelukkig konden ze dit voor ons doen bij BoilerGarant. We kochten de boiler en maakten een afspraak voor de installatie.

Snel warm water

Een medewerker van BoilerGarant kwam de volgende dag al langs om de boiler te installeren. Deze vakman wist precies wat hij moest doen, want hij was snel klaar. Hierna konden wij de boiler testen en we merkten dat we erg snel warm water hadden in de douche. Dit was een grote verbetering met vroeger. We hebben nu warm water in een aantal seconden en verspillen bijna geen water meer. Als je een nieuwe boiler wilt, dan kunnen wij BoilerGarant aanraden:

  • Je kan hier veel verschillende boilers kopen
  • Onze boiler was op deze website goedkoper dan ergens anders
  • Het is mogelijk om de boiler te laten installeren via BoilerGarant
  • Wij zijn erg blij met onze elektrische boiler van 20 liter