Een afval container huren bespaart ons vooral veel tijd

Een afval container huren bespaart ons vooral veel tijdWe hebben door heel het land projecten waarbij we vooral oudere panden oppakken. We zoeken naar mogelijkheden om oudere of beschadigde panden te kopen en deze op te knappen. Vervolgens kiezen we ervoor om deze te verhuren of te verkopen. In de meeste gevallen kiezen we voor verhuur, omdat we niet extra belasting willen betalen en maandelijkse inkomsten altijd beter zijn dan alles ineens – en daarna niets meer. Bij het werken aan de oudere panden komen we vaak veel troep tegen en moeten we vaak veel breken en bouwen. Voorheen keken we per project wat we nodig hadden en was het vooral veel heen en weer rijden om te beslissen wat we konden gebruiken en wat weg moest. Tegenwoordig kiezen we altijd voor een afval container huren. Ook bij projecten waar we vervolgens bijna geen afval hebben (al gebeurt dat nauwelijks). De reden is simpel:

  • Het bespaart ons veel tijd en benzine;
  • We hebben altijd wel iets dat weggegooid moet worden.

Een afval container huren is voor ons de beste optie omdat we niet overal tegelijkertijd kunnen zijn om situaties in te schatten. Dan maar een paar knaken extra neerleggen zodat we zeker weten dat de mensen op het project op elk moment gewoon verder kunnen werken: dat is waar het uiteindelijk om draait immers.

Een afval container huren in Twente

We kiezen in de regio van Twente eigenlijk standaard voor Olde Kalter (oldekalter-hgl.nl). Dat heeft te maken met een stukje sentiment en gemak. Mijn vader heeft altijd al gekozen voor een afval container huren via dit bedrijf. Tegelijkertijd is het gemakkelijk voor ons omdat deze mensen verstand hebben van de mogelijkheden en de uitdagingen die wij tegen kunnen komen. Dat de prijzen bijzonder aantrekkelijk zijn, dat speelt natuurlijk ook een rol. Zeker wanneer je ziet hoeveel projecten wij per jaar oppakken is het belangrijk dat dingen als een afval container huren tegen aantrekkelijk prijzen gedaan kunnen worden. Het heeft uiteindelijk wel te maken met onze marge. We moeten hier wel bij toegeven dat het ons vooral te doen is om het gemak voor de mensen die aan het werk zijn voor ons. Door te kiezen voor een afval container huren voordat de eerste mensen beginnen met werken, hebben zij altijd de mogelijkheid om direct te starten met het ruimen van zooi. In panden die tientallen jaren leeg hebben gestaan is dat een enorm voordeel, want de verzamelingen die de mensen gehad hebben, die zijn in de meeste gevallen gewoon achtergebleven en komen nu in onze schoot terecht.

Optimaal werken

Een afval container huren maakt voor ons optimaal werken mogelijk. En optimaal werken is belangrijk wanneer je zomaar dertig projecten tegelijkertijd kunt hebben. Om het nog beter te maken, hebben we de afspraken rond een afval container huren met alle mensen binnen het bedrijf gedeeld zodat iedereen precies weet wat er wel en wat er niet gedaan mag worden. Het maakt het mogelijk om niet alleen optimaal te werken, maar ook voor Olde Kalter te kunnen kiezen in de toekomst. Verder is optimaal werken belangrijk vanwege de snelheid en de veiligheid van de mensen die voor ons aan het werk zijn. We willen namelijk niet alleen een snelle oplevering zodat we er geld aan kunnen verdienen. We willen vooral dat het werk goed gedaan wordt en dat onze mensen een prettige ervaring hebben tijdens het werken zonder ongelukken. Dat is niet alleen zo omdat het onze taak is om het belang van onze werknemers in de gaten te houden, het bespaart ook gewoon geld.