Dankzij mijn schipholtaxi op tijd terug

Ik reis voor mijn werk regelmatig naar Aziƫ en omdat ik het prettig vind om me geen zorgen te hoeven maken over verkeer en parkeren, regel ik altijd een schipholtaxi om mij naar Schiphol te brengen. Dit is een heerlijke en onbezorgde manier om op reis te gaan, zeker als je zo vaak moet reizen voor je werk. Je koffers worden netjes voor je in de auto gelegd en je bent er altijd van verzekerd dat je op tijd bent om je vlucht te halen. Ik maak erg vaak gebruik van de schipholtaxi en weet inmiddels dat ik deze het beste kan regelen via goedkoopnaarschiphol.nl, omdat je hier te maken hebt met:

  • Zakelijk vervoer
  • Een professionele taxiservice
  • Dag en nacht dienstverlening
  • Betaling met creditcard

Goedkoopnaarschiphol heeft me nog nooit in de steek gelaten en dat is de afgelopen keer extra bewezen toen ik met spoed terug moest naar huis.

Met spoed een schipholtaxi besteld

Ik was op zakenreis in China en kreeg een telefoontje van het thuisfront met het nieuws dat mijn vrouw, die zwanger was, moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Ze was pas een maand later uitgerekend en dit zou mijn laatste zakentrip zijn, voor de bevalling. Dat ik juist nu in China was, kwam dus niet goed uit. Nu weet ik dat mijn vrouw in goede handen is thuis, maar ik wilde natuurlijk proberen om zo snel mogelijk naar huis te komen om haar bij te staan. Ik had geluk dat ik op dat moment in Shanghai zat en kon mijn afspraken overlaten aan een collega die met mij was meegereisd. Ik heb direct een taxi genomen richting Pudong Airport om daar de eerst beschikbare vlucht naar huis te pakken en dankzij mijn contacten bij mijn luchtvaartmaatschappij is het me gelukt om nog een stoel te reserveren op een vlucht die een paar uur later zou vertrekken. Ik moest me haasten, maar toen ik door de douane was heb ik nog net de tijd gehad om te bellen met Goedkoopnaarschiphol.nl om een taxi te bestellen die mij naar het ziekenhuis kon brengen. Ik werd zoals gewoonlijk heel vriendelijk geholpen en er was alle begrip voor de situatie. Zodra mijn vlucht geland zou zijn zou er een schipholtaxi voor mij klaar staan om me naar mijn vrouw te brengen. Ik was natuurlijk opgelucht dat ik op deze manier toch snel bij haar kon zijn, want ik was bang dat ik anders de bevalling van mijn eerste kind misschien wel kon missen. Dat zou me niet gebeuren.

Precies volgens afspraak stond de taxi klaar

Tijdens de terugvlucht heb ik geprobeerd wat te slapen, maar ik was te zenuwachtig om echt een oog dicht te doen. Ik kon me niet eens concentreren op de films die er werden afgespeeld. Het feit dat er een schipholtaxi voor me klaar zou staan stelde mij in ieder geval gerust, omdat ik dan niet heel gehaast op zoek hoefde te gaan naar mijn eigen auto en dan met oververmoeidheid achter het stuur hoefde te zitten. Mijn vlucht landde en ik had gelukkig alleen handbagage bij me, dus ik kon vrij snel door het hele douaneproces, door naar mijn schipholtaxi. Gelukkig weet ik waar mijn schipholtaxi me altijd oppikt en precies volgens afspraak stond de chauffeur netjes geparkeerd op mij te wachten. Hij wist ook al waar ik naar toe moest en ik was direct onderweg naar het ziekenhuis. Heel zorgvuldig en zonder overhaast te werk te gaan heeft de schipholtaxi mij naar het ziekenhuis gebracht en daardoor heb ik de bevalling van onze dochter nog kunnen meemaken. Ik wist dat ik op mijn schipholtaxi kon bouwen.