Wilt u ook overstappen op online boekhouden?

Mijn bedrijf loopt al jaren heel erg goed en dat betekende dat ik mij sinds kort kon gaan richten op het perfectioneren van mijn bedrijfsvoering. Ik wilde namelijk eerst zorgen dat alles goed liep zodat ik daarna kon kijken wat er efficiënter georganiseerd kon worden. Toen ik alle feiten op een rijtje wist te zetten, zag ik dat ik naar verhouding heel erg veel tijd kwijt was aan het bijhouden van mijn boekhouding. Dat was niet waar voor mij de winst gemaakt werd en dus wilde ik hier graag iets aan veranderen. Ik ben daarom even gaan kijken hoe ik de administratie eenvoudiger kon gaan maken. Ik ben op het web gaan zoeken naar oplossingen en daar las ik heel veel verhalen van mensen die zeer enthousiast waren over het online boekhouden. Dat klonk mij meteen heel interessant in de oren en ik ben daarom even gaan kijken of het online boekhouden misschien ook iets voor mij kon zijn. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het online boekhouden en het is niet altijd eenvoudig om te zien welke manier het meest geschikt is voor een bedrijf als die van mij. Gelukkig kwam ik op een gegeven moment terecht bij de mensen van offective.nl en deze hebben mij heel erg goed weten te helpen. Zij hebben namelijk het online boekhouden tot een kunst verheven en daar wilde ik graag gebruik van gaan maken. Ik heb dan ook nog diezelfde dag het proefprogramma gedownload om te zien of mij dit programma voor online boekhouden beviel.

online boekhouden bespaart mij heel veel tijd

Toen ik eenmaal met het programma ging werken dat offective.nl heeft ontwikkeld, had ik al snel in de gaten dat dit online boekhouden echt iets voor mij was. Je kunt namelijk veel sneller al je gegevens invoeren en je hebt ook veel sneller overzicht over al je kosten en posten. Dat is heel belangrijk voor mij als ondernemer want als ik het overzicht kwijt raak, dan is de kans groot dat mijn bedrijf ten gronde gaat. Genoeg reden dus om helemaal weg te zijn van het online boekhouden zoals dat door offective.nl wordt aangeboden. Het programma dat zij ontwikkeld hebben, werkt heel erg intuïtief en dat is voor mij ideaal. Ik kan heel veel specialistische kennis in het programma verwerken zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. Voor mij is dit programma dan ook meer dan ideaal te noemen en ik hoop dat ik nog heel lang met de mensen van offective kan blijven samenwerken. Ik ben uitermate tevreden over hun programma’s en hun diensten. 

Mijn boekhouding is nu altijd in orde

Wat ik heel erg prettig vind, is dat mijn boekhouding nu altijd in orde is. Ik hoef niet bang te zijn dat er fouten in mijn administratie sluipen omdat er altijd een accountant meekijkt. Kortom:

  • Ik raad dit boekhoudprogramma van harte aan
  • Ik kan mijzelf heel veel tijd besparen dankzij dit programma 
  • Ik heb veel beter overzicht over mijn financiën 

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van dit bedrijf even op hun site.