Ik huurde hier een opslagruimte in Gorinchem

Toen ik vorige maand te horen kreeg dat ik een nieuwe woning had toegewezen gekregen, was ik door het dolle heen. Ik stond namelijk al heel erg lang op de wachtlijst voor een andere woning, maar ik kreeg deze maar nooit toegewezen. Toen ik te horen kreeg dat ik op korte termijn kon verhuizen, heb ik meteen allerlei maatregelen genomen. Ik moest namelijk veel dingen regelen en een daarvan was dat ik mijn nieuwe woning nog moest opknappen. De vorige bewoners van mijn woning waren namelijk stevige rokers geweest en dat kon je duidelijk aan het huis zien. Alles moest opnieuw geverfd worden en dat had nog wel wat voeten in de aarde. Ik moest namelijk al heel snel mijn eigen huis uit terwijl ik nog niet in mijn nieuwe woning kon. Ik had wel een slaapplaats bij een vriend van mij, maar ik moest ook ergens heen met mijn spullen. Vandaar dat ik een opslagruimte in Gorinchem heb gehuurd. Ik kwam op dit idee nadat ik iemand over deze opslagruimte in Gorinchem had horen praten. Ik was op dat moment druk op zoek naar een opslagruimte in Gorinchem en toen ik hoorde dat deze persoon met de mensen van Easybox in zee was gegaan, sprak mij dat meteen aan. Ik heb daarom meteen even op de site van deze onderneming gekeken om te zien welke mogelijkheden men mij hier allemaal aanbood. Ik kreeg te zien dat je via Easybox.nl heel eenvoudig een goede opslagruimte in Gorinchem kunt huren. Ik heb daarom meteen even een inventarisatie gemaakt van het aantal spullen dat ik had. Ik kwam al snel tot de conclusie dat wanneer ik mijn spullen goed zou opslaan, ik niet een heel grote opslagruimte in Gorinchem nodig zou hebben. Vandaar dat ik dus meteen naar de winkel ben gegaan om verhuisdozen te kopen en ik heb al mijn spullen in deze dozen gedaan. Toen ik eenmaal wist hoeveel dozen ik had, was het heel eenvoudig om te bepalen welke opslagruimte in Gorinchem ik nodig had.

Deze opslagruimte in Gorinchem kon ik heel voordelig huren

Als je naar de site van Easybox.nl gaat, kun je heel snel zien welke soorten ruimtes dit bedrijf verhuurt. Ook is het heel handig dat ze per opslagruimte in Gorinchem aangeven hoeveel verhuisdozen je er ongeveer in kwijt kunt. Ik had er maar een stuk of twintig dus ik kon al toe met een heel voordelige opslagruimte in Gorinchem. Het fijne een dit bedrijf is dat men beveiligde ruimtes aanbiedt. Zo kun je er zeker van zijn dat je goederen veilig worden opgeslagen en dat niemand er mee vandoor kan gaan. Ik kon al meteen langskomen om mijn spullen te brengen en ik heb dan ook meteen een auto met aanhanger geregeld om mijn spullen te vervoeren. Binnen een paar uur stonden al mijn dozen in de opslagruimte in Gorinchem en was alles geregeld. Dat was heel prettig om te merken en ik ben dan ook zeer te spreken over de mensen van Easybox.nl. Je kunt hier namelijk een heel goede ruimte huren voor heel weinig geld.

Mijn spullen stonden veilig en droog

Ik heb laatst mijn spullen weer opgehaald omdat mijn woning helemaal klaar was. Ik merkte dat mijn spullen heel goed waren opgeslagen en dat er geen enkele vorm van schade te vinden was. Kortom:

  • ik ben heel tevreden over de mensen van Easybox.nl
  • deze mensen hebben mij heel voordelig weten te helpen
  • ik kon binnen een dag een goede ruimte huren

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op Easybox.nl.