Welk bedrijf kan helpen met een bank reinigen?

Ongeveer vijf jaar geleden heb ik een nieuwe bank gekocht en ik ben nog steeds erg blij met deze bank. De bank zit heerlijk en staat erg mooi in mijn woonkamer. De bank wordt dagelijks gebruikt en na al deze jaren was de bank niet meer zo schoon. Als je een bank veel gebruikt, dan is het logisch dat er wel eens wat op valt, maar ook door zweet en stof wordt de bank vies. Het leek mij verstandig om de bank te reinigen en ik wilde dit laten doen door een bedrijf. Ik had verschillende bedrijven vergeleken en koos voor Cinco Cleaning, zij hebben de bank goed schoongemaakt en het verschil is duidelijk te zien. Ik heb mijn huidige bank al een aantal jaar en ben er nog steeds erg blij mee. De bank zit erg comfortabel en ik ben er vaak op in slaap gevallen. De bank ziet er nog erg goed uit na al die jaren, maar door het vele gebruik was de bank wel vies geworden. Ik zit dagelijks op de bank, bijvoorbeeld wanneer ik televisie kijk. Op de bank drink ik vaak w at, of eet ik wat chips, of een andere snack en dan valt er wel eens wat op de bank. Maar ook door het vele gebruik en stof was de bank vies geworden. Het leek mij een goed moment om de bank te reinigen en ik wilde dit door een bedrijf laten doen. Ik kon zelf wel aan de slag gaan met een schoonmaakmiddel en een doekje, maar dan zou het resultaat niet zo mooi worden als met de hulp van een bedrijf. Sommige bedrijven hebben de ervaring, machines en juiste schoonmaakmiddelen om een bank te reinigen op een professionele manier en dit leek mij de beste oplossing. 

Mijn bank laten reinigen door CInco Cleaning

Online ging ik op zoek naar bedrijven die konden helpen om de bank te reinigen en ik vond al snel diverse bedrijven. Een van de bedrijven die ik gevonden had was Cinco Cleaning en ik koos uiteindelijk voor hun. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van tapijten, kleden en meubels en ik las veel goede beoordelingen over Cinco Cleaning. Online kon ik een offerte aanvragen en kreeg al snel een reactie terug met een prijs. Ik vond dit een goed bedrag en besloot om Cinco Cleaning de bank te laten reinigen.

Een groot verschil na het schoonmaken

Begin deze week kwam er iemand langs om de bank te reinigen en ik ben erg blij met het resultaat. Er is een groot verschil te zien en de bank ziet er weer als nieuw uit. Er is een speciale beschermlaag aangebracht, zodat de bank extra bescherming heeft tegen vuil. De bank hoeft voorlopig niet meer gereinigd te worden, maar de volgende keer laat ik het weer doen door CInco Cleaning.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van meubels, kleden en tapijten
  • Zij hebben veel goede beoordelingen van klanten
  • Dit bedrijf kon de bank voor een goede prijs schoonmaken
  • De bank ziet er weer als nieuw uit en heeft een beschermlaag gekregen