ABB groepenkast gezocht? Nu eenvoudig online te bestellen bij Sander Vunderink!

Ben je opzoek naar een ABB groepenkast (ASEA Brown Boveri)? Dan ben je aan het juiste webadres bij ons van Sander Vunderink. In onze webshop vind je onder andere ABB groepenkasten. Al meer dan 23 jaar zijn ze een wereldwijd Fortune 500 bedrijf. Met Zweedse en Zwitserse top technologie onderneemt ABB ontzettend veel. Ze zijn bijvoorbeeld sterk in technologische innovatie, het toepassen van kennis en zijn actief betrokken in de wereldwijde markt. Een ABB groepenkast staat voor betrouwbaarheid en productiviteit, waarbij het efficiënt omgaat met energieverbruik. Het is daarom één van de meest gekozen groepenkasten onder specialisten!

ABB groepenkast

Zoals gezegd staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij ABB. De groepenkasten bestaan uit elektromaterialen die elektrisch vermogen veiliger en betrouwbaarder maken. Een ABB groepenkast onderscheidt zich vooral door flexibele oplossingen te creëren met slimme functies die bovendien beschikken over een lange levensduur. Hieraan beleef je gegarandeerd een hoog comfort, het energieverbruik is daarbij efficiënt ingesteld en veiligheid is nummer één bij een ABB groepenkast. Jaren geleden heeft ABB in Nederland het HAF overgenomen, waarnaar de voernaam binnen Nederland veranderde naar ABB Haf groepenkast. De ABB groepenkast wordt namelijk nog steeds in Nederland geproduceerd om er verzekerd van te kunnen zijn dat de kwaliteit en veiligheid zeer hoog zijn. Aangezien de meterkast is voorzien van een ABB Haf Bussboard systeem, is uitbreiden en het vervangen van onderdelen zeer eenvoudig. Is de groepenkast te klein? Dan kun je eenvoudig met een flexomaat de groepen uitbreiden van een 4 naar een 5-groeps ABB groepenkast of van een 6 naar 7-groeps. Daarbij staan ingeklikte automaten direct onder spanning en kunnen draden zonder schroeven in de automaten geklikt worden. Dat scheelt een hoop tijd en risico’s tijdens het installeren. 

1-fase of 3-fase ABB groepenkast

Een ABB groepenkast is verkrijgbaar in een 1-fase uitvoering en in een 3-fase uitvoering. Afhankelijk van de aansluiting op het netbeheer bij jouw thuis, kies je de juiste uitvoering. Standaard heeft een woning een 1-fase uitvoering. Een 3-fase uitvoering is meer voorkomend bij grote huizen en bedrijven en wordt ook wel krachtstroom genoemd. Hierop kunnen grotere machines worden aangesloten. Op de energiemeter vind je welke aansluiting je hebt, zodat je de juiste variant ABB groepenkast kunt aanschaffen. Een ABB groepenkast is een ideaal groepenkastsysteem voor elke woning en elk bedrijf. Wij van Sander Vunderink hebben groepenkasten in alle denkbare uitvoeringen te verkrijgen via onze website en wij verkopen ze voor het beste tarief van heel Nederland. Speciaal voor bedrijven is er een Mistral uitvoering verkrijgbaar. Dit is één van de nieuwste modellen en op de markt gekomen in het jaar 2015. 

Voordelen ABB groepenkast bij Sander Vunderink:

  • A-merk behorend tot de top 3 beste groepenkasten van Nederland
  • Voordelige prijzen
  • Diverse uitvoeringen leverbaar
  • Uitbreidingsmogelijkheden aanwezig
  • Grote voorraad
  • Snelle levertijden
  • Wereldwijd bekend merk
  • Staat garant voor betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie
  • Vooropstaand als het gaat om technologische innovatie en veiligheid

Wil je graag meer informatie over een ABB groepenkast? Dan kun je terecht op onze website: sandervunderink.nl. In onze webshop vind je ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden en groepenkasten. Benodigdheden en losse componenten zijn tevens verkrijgbaar. Heb je nog vragen over de juiste groepenkast? Neem dan gerust contact met ons op!