Wat is voor een loods bouwen de prijs?

Voor een baas werken was nooit iets voor mij, daarom begon ik op jonge leeftijd al een import en export bedrijf. De eerste paar jaar waren zwaar, maar daarna ging het voortvarend. Voor veel bedrijven zijn de eerste paar jaar lastig, je moet soms veel investeren en het is moeilijk om inkomsten te genereren. Zo was het ook voor mij, maar vaak als je de lastige eerste jaren door bent, dan kan je groeien. Mijn bedrijf was de afgelopen twee jaar hard gegroeid en de vooruitzichten waren erg goed. Maar het groeien van een bedrijf brengt soms ook extra problemen met zich mee. De loods die we hadden werd snel te klein, daarom besloten we om een nieuwe loods te bouwen. De loods is erg belangrijk voor ons. Wekelijks komen grote nieuwe leveringen binnen en erg gaan er vele dagelijks uit. We hadden een grote loods nodig, anders konden we op een gegeven moment niet meer groeien. Om erachter te komen of het beter was om te huren, of te kopen, moesten we weten wat is voor een loods bouwen de prijs? En hoe pak je dat aan, wij hadden veel verstand van import en export, maar een loods bouwen hadden we nog nooit gedaan. We zochten een bedrijf dat ons kon helpen, om uit ze zoeken wat voor een loods bouwen de prijs is.

BBAN zocht uit wat voor een loods bouwen de prijs was

Een van de bedrijven die ons kon helpen was BBAN bouwbegeleiding, ik vond hun via zakelijk.bban.nl. Ik had een gesprek met een van de adviseurs en zij hadden al veel ervaring met dit soort opdrachten. Voor een loods bouwen is de prijs afhankelijk van wat je allemaal wilt. Zij hebben een groot netwerk van aannemers en vaklui, waardoor ze bij een loods bouwen een prijs konden regelen die voordelig was. Daarnaast konden ze bouwtekeningen controleren, het bouwproces in de gaten houden en na de oplevering alles controleren, zodat fouten snel hersteld zouden worden. Dit klonk erg goed en ik besloot om van hun diensten gebruik te maken. BBAN bouwbegeleiding zou alles goed in de gaten houden, zodat vertraging zoveel mogelijk zou worden voorkomen, of verholpen zou worden. Met BBAN konden wij een loods bouwen met een prijs die goed was en zij zouden alles in de gaten houden. Dit gaf mij een goed gevoel en ik kon mij weer richten op mijn bedrijf.   

Op de afgesproken datum was de loods klaar

Tijdens de bouw bezocht ik regelmatig de nieuwe loods om te zien of alles nog goed ging. Natuurlijk waren er her en der kleine problemen, maar die werden vaak snel verholpen. BBAN bouwbegeleiding had veel contact met de verschillende aannemers en vaklui en zorgde dat ze goed konden samenwerken. Na diverse maanden hard werken waren ze klaar met de loods bouwen en niet veel later konden we er gebruik van maken. Dit kwam goed uit, want de oude loods stond vol met producten en we konden niet veel meer opslaan. BBAN bouwbegeleiding had ons erg goed geholpen en konden de loods bouwen met een prijs die voor ons goed was. Ik vond het fijn dat de bouw van de loods in handen was van een aantal professionals, want ik had het al druk genoeg met mijn eigen bedrijf. 

BBAN bouwbegeleiding was voor ons een goede keuze

  • Ze konden een loods bouwen met een prijs die erg goed was
  • Ze zorgen ervoor dat de loods op de afgesproken datum klaar was
  • Met hun updates wist ik precies hoe de bouw verliep
  • Ik kon mij richten op mijn bedrijf