Bestel uw verpakkingsmateriaal voor food en drinken

Werkt u in de levensmiddelenindustrie? Werkt u dus in de food business zoals we dat ook wel zeggen? Dan is het verstandig om eens op wierdenseverpakkingen.nl te kijken want ons verpakkingsmateriaal voor food is dan ook uitsluitend ontwikkeld voor deze branche. En dat betekent dat u snel en eenvoudig een grote order verpakkingsmateriaal voor food bij ons kunt plaatsen. Want stel dat u in een deze verwerkingsindustrie werkzaam bent als supervisor, als verantwoordelijke voor het bestellen van verpakkingsmateriaal voor food en de grondstoffen. Dan zoekt u een betrouwbaar bedrijf waar u ook in een extreem geval op het laatste moment een grote order kunt plaatsen. U weet immers maar nooit wanneer dit van pas gaat komen. Is het dan niet prettig om te weten dat er een Nederlands bedrijf in de buurt zit met vele jaren ervaring? Een bedrijf dat zowel op maat kan werken, geheel naar uw eigen wensen maar waar u ook direct in bulk standaard verpakkingsmateriaal voor food kunt afnemen? Als dit overeenkomt met uw wensen en idee├źn dan zijn wij van Wierdense Verpakkingen het bedrijf bij uitstek. Een voorbeeld uit ons assortiment is bijvoorbeeld het tape. Tape gebruikt u om dozen nauw mee af te sluiten en om ervoor te zorgen dat er geen verspilling kan plaatsvinden. Het plakmiddel mag niet in de voedingsmiddelen terechtkomen en mag, als dat al gebeurt, niet schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Uiteraard voldoet ons tape aan al deze eisen.

We zijn totaalleverancier van verpakkingsmateriaal voor food

Tape is zeker niet het enige verpakkingsmateriaal voor food dat wij kunnen leveren. Wij mogen met gepaste trots stellen dat u niet meer naar de concurrent hoeft want we kunnen in principe aan al uw wensen tegemoet komen. En ook al hebben wij bepaalde verpakkingsmateriaal voor food op dit moment niet in onze catalogus, dankzij uw eisen kunnen we dit binnenkort wel degelijk opnemen. Wij ontwikkelen het namelijk ter plekke dus daag ons vooral eens uit.

  • Kartonnen vouwdozen leveren we zowel bedrukt als onbedrukt aan,
  • Net als het verpakkingsmateriaal voor food waarmee u colli op een rolcontainer of pallet kunt wikkelen. Denk aan wikkelfolie en stretchfolie,
  • Plastic zakken, krimpzakjes en ander verpakkingsmateriaal voor food van diverse soorten kunststoffen leveren we tevens, wederom op maat als u dat wenst of op standaardmaten.

Hieruit kunt u ook opmaken dat wij niet alleen maar aan fabrikanten leveren maar ook aan groothandelaren die hun dozen verder vervoeren naar de uiteindelijke winkels waar uw product komt te liggen. Sterker nog, supermarkten zullen ook verpakkingsmateriaal voor food nodig hebben, zeker als er in de supermarkt nog iets met het product gedaan wordt. Wist u trouwens dat wij een levertijd hanteren van slechts 24 uur en dat we 7 dagen per week kunnen afleveren, zelfs op feestdagen? Vraag daarom gerust even naar de voorwaarden zodat u snel klant kunt worden bij ons verpakkingsbedrijf. Naast deze industrie kunnen we in diverse sectoren van de economie materiaal inleveren, in zowel Nederland als Europa.

Al ruim 14 jaar zijn wij actief in de verpakkingsbranche

Benieuwd naar de mogelijkheden die we aanbieden op het gebied van verpakkingsmateriaal voor food? Kijk dan allereerst even rond op de site. Bij vragen of als u een persoonlijk gesprek wenst kunt u natuurlijk even bellen of mailen. We nodigen u vervolgens graag uit voor een adviesgesprek bij ons op kantoor in Wierden nabij Enschede. Zorg ervoor dat uw product zonder schade bij uw klanten arriveert en investeer daarom in materiaal dat daarvoor zorgt. Kortom: kies voor een bedrijf waar u op kunt bouwen en die met u meegroeit!

Lees meer…