Starten met een intuïtief factuurprogramma

Veel ondernemers zullen het volgende wel herkennen: u bent goed in zaken doen, maar de rompslomp er omheen laat u liever aan een ander over. Dan kunt u een accountant of boekhouder inhuren, maar vaak kost dat veel geld. Doet u het toch liever zelf? Dat is natuurlijk eigen aan ondernemerschap. Dan zou u bijvoorbeeld kunnen kijken naar een factuurprogramma van waaruit u zelf uw facturen kunt sturen. Het is uiteraard mogelijk facturen te maken in een eenvoudig programma, maar veel mensen maken hier fouten mee. Bovendien moet u dan alsnog handmatig uw eigen administratie bijhouden. Hier geen zin in? Kies dan voor een erkend en intuïtief factuurprogramma waarmee u zowel facturen kunt sturen als uw bedrijfsadministratie doen. Met Offective kunt u dit allemaal, en nog veel meer:

  • Relatiebeheer doen (CRM)
  • Uren bijhouden
  • Personeelsbestand bijhouden
  • Webshop koppelingen maken

Dit programma is te gebruiken door elke ondernemer in Nederland, en is voor een klein bedrag per jaar of per maand uw vaste compagnon als het aankomt op het factureren van diensten aan klanten. Kijk op offective.nl voor een eerste impressie, en informatie over tarieven en een proefperiode.

Factuurprogramma gebruiken in plaats van boekhouder

Het aanschaffen van een programma als Offective kan uw boekhouder zelfs overbodig maken, als u zelf leert uw kwartaal- en jaaropgaven te doen. Dit kan u veel voordelen opleveren, waaronder het besparen van geld en de totale controle hebben over uw boekhouding. De medewerkers van Offective helpen u graag verder als u van uw boekhouder wilt overstappen naar dit factuurprogramma. Geïnteresseerde ondernemers kunnen een tijdens een proefperiode gebruik maken van het factuurprogramma om te kijken of het programma bij hun wensen en eisen past. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u uw facturen kunt aanpassen aan uw wensen en stijl. U verstuurt vanuit dit factuurprogramma gegarandeerd facturen die aan de Nederlandse wet voldoen en die door de ontvanger niet aan te passen zijn. Zo heeft u nooit meer onenigheid over verkeerde rekeningnummers of niet kloppende bedragen. Dat scheelt veel tijd en energie, die u liever steekt in het laten groeien van uw onderneming. Omdat Offective voor veel ondernemers hét factuurprogramma is en steeds wordt verbeterd met input van de gebruikers is de kans groot dat het factuurprogramma ook voor u geschikt is.

Op tijd factureren en betaald krijgen

Steeds vaker krijgen ondernemers na geleverde diensten laat betaald. Dat heeft gevolgen voor hun situatie en kan erg vervelend zijn. Dit voorkomen kan door facturen direct na het leveren van diensten of goederen te versturen. Hierdoor kan de klant niet zeggen dat hij of zij de factuur laat heeft ontvangen. Daarnaast werkt het factuurprogramma mee door u te laten weten wanneer u een betaling binnen had moeten krijgen. Dat helpt u om uw facturen tijdig te innen en uw voorspelde inkomsten ook te realiseren. Hiermee is het factuurprogramma een van de meest populaire van ondernemend Nederland geworden. Kies ook voor het eenvoudigste boekhoudprogramma van Nederland en neem contact op met Offective via offective.nl. Starters kunnen een jaar lang gratis gebruik maken van Offective, en nieuwe gebruikers kunnen dertig dagen Offective uitproberen. Dat is doorgaans voldoende tijd om te vallen voor dit programma en er daarna nog vele maanden en jaren plezier van te hebben. Vragen over Offective als klant of proefklant? Ook de helpdesk is te bereiken via de website. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om eventuele problemen met het factuurprogramma te verhelpen. Zo kunt u direct weer verder met het bestieren van uw onderneming.