Een uniek kapsel met onze haar stylist

Uw haar wilt u op ieder moment van de dag goed hebben zitten. Daarnaast zijn er ook nog gelegenheden waar u net dat beetje extra wilt, zodat u een uniek kapsel heeft. Daarvoor kan een haar stylist een goede oplossing zijn. Een haar stylist maakt namelijk van ieder kapsel iets unieks, waarmee u gezien mag worden. Kira Kroegman heeft een haar stylist in dienst die niet alleen uw kapsel geheel in orde maakt, maar ook net dat beetje extra kracht kunnen meegeven door een persoonlijk karakter. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn bij onze haar stylist en hoe u met ons in contact komt, zodat u direct nog een afspraak kunt maken.

Voor iedere gelegenheid de perfecte haar stylist

Een professionele en ervaren haar stylist is een goede oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld een photoshoot of commercial heeft. Het kapsel moet hierbij namelijk geheel afgestemd zijn op de visagie en make-up, wat u vaak zelf niet voor elkaar krijgt. Echter wordt hier wel altijd een imago of uitstraling op de juiste manier ondersteund. Als u met onze haar stylist een samenwerking aangaat, profiteert u van enkele voordelen. Een daarvan is dat onze haar stylist altijd de mooiste looks weet te creëren in combinatie met een perfect bijpassend kapsel. Dit doen wij altijd met grote creativiteit. Wij zijn inzetbaar voor:

  • Bruiloften
  • Speciale evenementen
  • Grote TV producties
  • Theatershows
  • Professionele en commerciële doeleinden

Naast een haar stylist verzorgen wij ook graag een professionele make-up artiest, die ook de visagie voor diverse evenementen en photoshoots op zich neemt. Zeker tijdens photoshoots wilt u graag dat alles klopt. Dit geldt zowel voor de kleding die u draagt, de make-up die daar bij past en ook de achtergrond. Uw kapsel is hierbij ook van groot belang om een sterke uitstraling op de foto weer te kunnen geven. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een natuurlijke uitstraling te gaan, een losse knot voor een casual thema of juist expressief. Dit ligt ook geheel aan uw eigen persoonlijkheid, maar u kunt ook eens voor iets heel anders gaan dan hoe u er normaal uitziet. Welke look u ook graag over wilt brengen, onze haar stylist helpt u graag verder. Wij kunnen u ook altijd adviseren over de verschillende combinaties, zodat alles een geheel wordt. Daarnaast kunt u er ook altijd voor kiezen om het hele totaalplaatje door ons te laten verzorgen, zodat u ervan verzekerd bent dat u niet alleen een mooi kapsel heeft, maar ook de juiste make-up en kleding draagt. Wij weten namelijk als geen ander waar wij op moeten letten om uw shoot of gelegenheid tot een groot succes te maken.

Wij laten uw persoonlijkheid stralen

Kira Kroegman is uw specialist op het gebied van haarstyling en visagie. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij mee kunnen gaan met alle laatste trends en creatieve oplossingen. Daarnaast blijven wij onszelf ontwikkelen, zodat we mee kunnen gaan met de laatste technieken om het werk nog eenvoudiger te maken. Bij ons bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en de beste service. Wij kunnen u altijd adviseren over de beste combinaties om het eindresultaat te bereiken dat u voor ogen had. Daarnaast zult u versteld staan van onze creativiteit, waarmee wij altijd een geheel nieuwe look kunnen geven om uw persoonlijkheid te laten stralen en net dat beetje extra kracht bij te zetten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://kirakroegman.com/.