Een familieshoot in Nieuwegein voor mijn vader

Een paar weken geleden was mijn vader jarig en hij werd 60 jaar oud. Met mijn broer en zus was ik van te voren aan het overleggen wat te geven. We vonden het allemaal erg lastig, want onze vader heeft al zo veel spullen. Hij heeft een goede baan en verdient veel, dus hij koopt altijd de dingen die hij wil hebben. Hij is gek van Apple en technologie, hij heeft altijd de nieuwste iPhones en zijn huis staat vol met de nieuwste gadgets. Dus we dachten eerst hier aan, maar dan ben je al snel erg veel geld kwijt en hij is hier erg kieskeurig in. Ik herinnerde me dat we een aantal jaren geleden een geluidsinstallatie voor hem hadden gekocht, die heeft hij een aantal jaar gebruikt en daarna omgewisseld voor een andere. Volgens mij gebruikte hij het alleen, omdat wij het aan hem hadden gegeven. Ik vond dat in het begin wel jammer, maar ik weet hoe mijn vader is, hij wil altijd de beste apparatuur. Na een tijdje wisten we het niet meer en ik vroeg het aan zijn vriendin. Onze moeder is een aantal jaren geleden overleden en hij heeft nu drie jaar een nieuwe vriendin. Ik vind het erg leuk voor mijn vader en ze passen goed bij elkaar. Mijn vader is ontzettend opgefleurd sinds zij in zijn leven is. Zij vertelde mij dat mijn vader graag een familieshoot in Nieuwegein wilde laten doen. Ik herinnerde me, dat ik hem wel eens had horen zeggen, dat hij aan een familieshoot in Nieuwegein dacht. Hij beschouwt zijn vriendin als onderdeel van zijn nieuwe familie en daar hoort een familieshoot in Nieuwegein bij.

Een familieshoot in Nieuwegein via clickflits.nl

Ik overlegde met mijn broer en zus en het leek hun een leuk idee om een familieshoot in Nieuwegein te doen. Maar wij wonen allemaal in een ander gedeelte van Nederland en het is niet gemakkelijk om iedereen bij elkaar te krijgen. Bovendien heeft iedereen kleine kinderen en drukke banen, mijn broer moet ook vaak in het weekend werken. Na veel bellen en overleggen konden we een datum prikken. We hadden ondertussen mijn vader en zijn vriendin over de familieshoot in Nieuwegein op de hoogte gesteld, want zij moesten natuurlijk ook aanwezig zijn. Mijn vader vond het een erg leuk cadeau en zag er al naar uit. Online vonden we een bedrijf in de buurt dat de familieshoot in Nieuwegein kon doen. De website clickflits.nl van deze fotograaf vonden we allemaal erg mooi en we zagen dat ze vaak familieshoots doen. Ik had contact met de fotograaf en samen overlegden we de plannen en mogelijke ideeën. In overleg met mijn broer en zus kozen we ervoor om een foto te laten nemen in de buurt waar we jaren hebben gewoond. We zijn daar allemaal geboren en er is daar een mooie locatie. We spraken af dat we allemaal iets in het blauw zouden aantrekken      

Een erg leuke foto

Een week voor mijn vader zijn verjaardag hadden we de familieshoot in Nieuwegein. Iedereen was aanwezig met een blauw shirt en met een blauwe broek, of spijkerbroek. We waren met twintig man, dus het was een flinke klus om iedereen goed neer te zetten. De fotograaf maakte verschillende mooi foto’s. Uiteindelijk hebben we de mooiste gekozen en die laten printen voor mijn vader, die is er erg blij mee. Voor een familieshoot in Nieuwegein raad ik clickflits aan

  • Het is een professionele fotograaf die mooie foto’s maakt
  • Het is erg leuk om te doen en een mooi aandenken
  • Je kan je ouders er erg blij mee maken