Coaching in Arnhem op maat

Marion Bergevoet biedt coaching in Arnhem aan voor zowel individuen als voor teams. Hierbij richt zij zich op het vooruit brengen en stimuleren van groei en ontwikkeling. Dit kan op vele vlakken worden geïnterpreteerd en toegepast, te denken aan:

  • Coaching bij de ontwikkeling van een loopbaan
  • Optimalisatie van samenwerking in een team
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Het ontwikkelen van leiderschap
  • De balans in energie te vergroten

Coaching in Arnhem wordt door Marion Bergevoet zodanig aangeboden dat er voor iedereen baat uit te halen valt.

Coaching in Arnhem in de praktijk

Aan het inschakelen van een specialist in coaching gaat vaak veel vooraf. Het begint vaak bij een constatering van stilstand, stagnering in groei of tegenwerking. Mensen kunnen op een gegeven moment tegen blokkades bij zichzelf of bij anderen aanlopen en niet weten hoe deze te overkomen zijn om verder te komen en hun doelen te bereiken. Voor individuen is dit een veel voorkomend probleem, bijvoorbeeld in loopbaanontwikkeling. Waar wil ik heen? Wat wil ik doen? Waar wil ik over vijf jaar staan? Dat soort vragen komen maar al te vaak aan bod en het is lastig om als individu hieraan te werken en zonder coaching de juiste weg te bewandelen naar dat doel. Tijdens de coaching in Arnhem wordt hier onafhankelijk mee omgegaan. De coaching in Arnhem is erop gericht om dit soort obstakels te herkennen, gedragspatronen te herkennen en een inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden die er zijn of kunnen worden gecreëerd. In samenwerkingen van teams werkt het precies zo. Of het nu gaat om het streven naar een soepele en natuurlijke manier van samenwerken of het streven naar hogere doelen en een heel team met de neus dezelfde kant op te krijgen. De coaching in Arnhem is erop gericht om, zowel individueel als in teamverband bewustwording te creëren, gedragspatronen te herkennen, verandering in het gedrag te realiseren en dit te stimuleren. De coaching maakt hier onderdeel van uit en Marion zet zich dan ook in met de 10/20/70-formule, waarbij men 10% leert uit de coaching, 20% leert van feedback uit werkomgeving en 70% voort komt uit het toepassen in de praktijk. Niet alleen door middel van sessies, maar ook met de Challenger, een online feedbackplatform, wordt in een coachingtraject gewerkt naar deze verbeteringen.

Coaching vereist initiatief

Dit kan heel breed worden opgevat. Coaching in Arnhem is natuurlijk gericht op de individu en op teams. Maar het initiatief om coaching in Arnhem in te schakelen moet eerst worden genomen. Dit kan uiteraard op persoonlijk vlak of als team worden besloten, maar ook bedrijven die signaleren dat er een gedragsverandering nodig is, kunnen de dienstverlening van Marion Bergevoet inschakelen. Tijdens de coaching in Arnhem is daarnaast ook het initiatief van de deelnemers vereist. Om gedragsverandering te kunnen bewerkstelligen moet de wil aanwezig zijn om hieraan te werken en moet initiatief getoond worden om in de praktijk andere gedragingen te vertonen. Uiteindelijk is het belangrijk dat het onderdeel begint uit te maken van het dagelijks werken en handelen van elk individu. Op die manier kan het onderdeel worden van de praktijk en kan door middel van feedback het geleerde bijgestuurd worden en wordt de groei en ontwikkeling gestimuleerd op alle fronten. Niet voor niets is Marion Bergevoet een uitstekende coach om deze coaching in Arnhem in de praktijk te brengen bij grote en kleine bedrijven. Ook in kleine teams kan in onderlinge verhoudingen een verbetering in gedrag worden toegepast om zo de samenwerking te bevorderen. Bent u als persoon of organisatie geïnteresseerd in de dienstverlening van Marion Bergevoet, kijk dan eens op marionbergevoet.nl en maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.