Wilt u meer afval afvoeren? Kies dan voor perscontainers!

Wij hebben altijd heel veel afval bij ons bedrijf. Dat is een flinke kostenpost want wij betalen het afval per container en niet per gewicht dat wij afvoeren. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om meer afval in een container kwijt te kunnen. Wij hebben allerlei mogelijkheden bekeken, zo hebben wij geprobeerd om het afval zelf aan te stampen, ook hebben wij geprobeerd om het in kleinere stukken in de container te doen en noem het allemaal maar op. Dat was echter niet altijd een groot succes omdat wij merkten dat dit eigenlijk nauwelijks zoden aan de dijk zette. Wij zijn daarom gaan kijken naar betere oplossingen en wij hebben toen gezien dat je ook  perscontainers kunt huren. Als dat het geval zou zijn, dan zouden wij daar heel veel baat bij kunnen hebben omdat je in perscontainers heel veel meer afval kwijt zou kunnen. Ik ben daarom gaan kijken waar wij een mogelijkheid konden vinden om perscontainers te regelen. Wij hebben toen gezien dat er meerdere bedrijven zijn waar je kunt aankloppen wanneer je perscontainers nodig hebt, maar wij wilden graag met de beste en de voordelige optie om met perscontainers te gaan werken. Wij hebben gezocht welk bedrijf wij moesten inschakelen om aan perscontainers te komen en toen hebben wij al heel snel de site van afvalperscontainers.nl gevonden. Deze site hebben wij meteen goed doorgenomen want wij hadden al snel in de gaten dat wanneer je voor kwaliteit gaat, je het beste met deze mensen kunt gaan werken. Wij hebben daarom even contact met hen opgenomen om te horen wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. Een aardige medewerker heeft ons toen uitgelegd wat zij allemaal voor ons zouden kunnen betekenen en hoe meer wij hier over hoorden, hoe stelliger wij ervan overtuigd raakten dat wij perscontainers van deze mensen wilden hebben. Wij hebben daarom meteen een afspraak gemaakt en ik kan u zeggen dat de perscontainers inmiddels bij ons op het erf staan. Daar maken wij nu iedere dag gebruik van en dat bevalt ons echt heel erg goed. 

Wij besparen kosten dankzij deze perscontainers

Wij zijn blij dat wij voor deze perscontainers gekozen hebben want op deze manier kunnen wij heel veel meer afval afvoeren. Wij merken dat wij tot bijna anderhalf keer zo veel afval kunnen afvoeren en als je dus op jaarbasis berekent wat deze perscontainers ons schelen, dan kun je niet anders dan zeggen dat wij een topdeal hebben gemaakt. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan ook even op de site van afvalperscontainer.nl.

Wij hopen nog lang gebruik te kunnen maken van onze containers

Wij zijn zeer tevreden over de goede service van de mensen van afvalperscontainers.nl en wij zouden iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen omdat:

  • U hier heel goed geholpen wordt
  • U hier goede perscontainers kunt vinden 
  • U door deze containers veel meer afval kwijt kunt 

Mocht u nog meer willen weten, dan kunt u altijd even contact opnemen met de mensen van het bedrijf dat ik noemde. Zij staan namelijk altijd voor u klaar om u verder te helpen.