Wilt u een boerderij kopen in Overijssel of Gelderland? Noaber Makelaardij vindt uw droom boerderij!

Wilt u een boerderij gaan kopen in de omgeving van Overijssel of Gelderland? Dan begint uw zoektocht bij het vaststellen van een duidelijke zoekopdracht. noaber Makelaardij staat voor u klaar. Wij zijn op de hoogte van diverse boerderijen in Gelderland en Overijssel, waardoor wij u van het beste aanbod kunnen voorzien. Het is vooraf moeilijk te bepalen wat uw wensen zijn voor de boerderij die u graag wilt kopen. Gaandeweg de bezichtigingen, wordt steeds duidelijker wat uw wensen zijn. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte boerderij voor u in de provincie Overijssel of Gelderland.

Een boerderij kopen in Overijssel of Gelderland

Heerlijk genieten van de natuur en ruimte om u heen. Echt tot rust komen op het platteland is mogelijk in de prachtige provincies Overijssel en Gelderland. noaber Makelaardij kent deze gebieden als geen ander en heeft een groot netwerk aan boerderijeigenaren opgebouwd, zodat u bij ons als eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen. Gezamenlijk met u of door een zoekopdracht achter te laten bij ons, gaan wij opzoek naar de boerderij voor u om aan te schaffen, passend bij uw wensen.
Zodra u ervan overtuigd bent uw droomboerderij te hebben gevonden, is het tijd om te gaan vaststellen hoeveel de boerderij echt waard is en wat u er zelf voor over heeft. Een boerderij kopen via noaber Makelaardij zal altijd verlopen op basis van taxatie, voor u daadwerkelijk een bod kunt gaan uitbrengen. Hiervoor is expliciet gekozen, om eventuele beperkingen aan het pand te doorlichten. Denk bijvoorbeeld aan erfpachtrechten, voorkeursrechten, de gesteldheid van de grond (vervuiling) of zijn er eventuele zakelijke rechten aanwezig? Uiteraard wordt de staat en de onderhoud aan het gebouw onderzocht. Ten slotte wordt gekeken of de vraagprijs in verhouding is tot andere verkochte boerderijen in Overijssel of Gelderland.
Voor het kopen van uw boerderij bij noaber Makelaardij betaalt u dus inderdaad iets meer, maar u krijgt hiervoor veel meer terug. Een verkeerde aankoop of onduidelijke koopclausules kunnen u namelijk al snel tienduizenden euro’s kosten!

Boerderij kopen met bouwkundig inzicht

Naast de taxatie is het belangrijk om na te gaan wat de bouwkundige constructie van de boerderij is die u graag wilt kopen in Overijssel of Gelderland. De gebouwen zijn meestal tientallen tot honderden jaren oud. In die tijden bestonden er nog geen bouwnormen en NEN certificering. Om de zekerheid en de betrouwbaarheid van de bouwkundige staat te kunnen beoordelen, is het opstellen van een bouwkundig rapport zeker geen overbodige luxe. Met dit rapport krijgt u namelijk inzicht in mogelijke onvoorziene kosten. Uiteraard dient rekening te worden gehouden met het bestemmingsplan van het grondstuk. Zijn landbouwwerkzaamheden verplicht? Denk hierbij aan de rood voor rood regeling. Als alles gecontroleerd is en u graag tot aankoop wilt overgaan, dan is het goed om te weten dat wij u op basis van jarenlange ervaring hebben begeleid. Valkuilen zijn voorkomen en eventuele problemen zijn vakkundig aangepakt. Ten slotte zijn de Juridische en economische aspecten goed onderzocht. Daarbij zullen wij onderhandelingstechnisch de zaken net iets slimmer aanpakken, waardoor u binnenkort uw droom boerderij in Gelderland of Overijssel kunt gaan kopen!

  • Voorkom veelgemaakte fouten
  • Deskundige adviezen
  • Altijd op basis van een taxatierapport
  • Volledig op de hoogte van alle belangrijke wetten en regelgeving
  • Geheel ontzorgt uw droom boerderij kopen
  • Betrokken en vriendelijke professionals
  • Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod
  • Uitgebreid netwerk

noaber Makelaardij is uw specialist in Overijssel en Gelderland als u graag uw droom boerderij wilt kopen! Vraag gelijk meer informatie aan over onze deskundige dienstverlening of ons actuele aanbod boerderijen of bezoek onze website: Noarber.nu!