Wil jij je kantoor schoonmaken?

Ben jij ondernemer en vind je dat het nu echt tijd wordt dat het kantoor een goede schoonmaakbeurt krijgt? Laat me raden.. Je hebt hier zelf niet zo’n zin in? Logisch! Als ondernemer wil je je kunnen focussen op andere zaken die voor jou prioriteit hebben. Zo hoort dat ook. Daarom is het bedrijf iemand.nl op de makt gekomen. Zij helpen je graag bij de schoonmaak. Het bedrijf iemand.nl gaat dit niet zelf doen. Ze hebben namelijk een erg groot netwerk. Ze werken samen met veel erkende schoonmaakbedrijven die erg graag jouw kantoor schoonmaken. Dit kan terwijl jij zelf aan het werk bent. Ook kunnen ze na werktijd komen. Hoe dit allemaal precies werkt, zal in dit artikel uitgelegd worden. 

Kantoor schoonmaken via iemand.nl

De organisatie iemand.nl voorziet je graag van een professionele schoonmaakploeg. Dit vinden ze bij iemand.nl erg belangrijk. Het is zo geregeld en als je wilt dan kan er deze week nog een ploeg bij je langs komen. De schoonmaakploegen die een kantoor schoonmaken zijn allemaal erkende bedrijven die staan ingeschreven bij Kamer van Koophandel. De organisatie iemand.nl hecht hier veel waarde aan zodat je met een vertrouwd gevoel een ploeg of een enkel persoon langs laat komen. De schoonmaakbedrijven zijn uiteraard allemaal gescreend. Echter begrijpen ze bij iemand.nl dat je wellicht eerst even kennis wilt maken, voor je iemand je pand binnenlaat. Dit behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Als je je kantoor laat schoonmaken via iemand.nl, dan hoef je werkelijk niets meer zelf te regelen behalve het in gang zetten. Op de website kun je een schoonmaakploeg of schoonmaker aanvragen, om je kantoor te laten schoonmaken. Bij iemand.nl wordt er gewerkt met een vast uurtarief. Zo is het voor het schoonmaakbedrijf duidelijk wat er verdiend wordt en weet jij ook wat het jou gaat kosten. Je komt nooit voor onverwachte, hoge kosten te staan. Om het je nog makkelijker te maken, hebben ze bij iemand.nl er voor gekozen om je achteraf te laten betalen. Terwijl jij je kantoor laat schoonmaken ben je druk met andere zaken. Ook kun je zelf aangeven wat er precies schoongemaakt moet worden en wat er eventueel opgeruimd moet worden. Wat voor soort pand je nou hebt: bij iemand.nl maakt het niets uit. Zo zijn er schoonmakers die een kantoor schoonmaken voor grote bedrijven met ruim opgezette panden. Ook zullen ze je kantoor schoonmaken als het een kleine ruimte bij huis betreft. 

Een schoonmaken aanvragen

De website van iemand werkt erg gemakkelijk. Er zijn slechts drie stappen die je doorloopt om je kantoor te laten schoonmaken. Allereerst vul je je postcode in. Bij iemand.nl wordt er dan gezocht welk schoonmaakbedrijf zich bij jou in de buurt bevindt. Bij de tweede stap vul je de datum en tijd in waarop je graag je kantoor laat schoonmaken. Dit is belangrijk voor iemand.nl, zodat zij kunnen kijken welke ploegen of welke enkele schoonmakers nog beschikbaar zijn. Een kantoor schoonmaken zal niet makkelijker worden dan bij iemand.nl. Ik zou iedereen aanraden om zijn of haar kantoor schoon te laten maken via iemand.nl om de volgende redenen:

  • Voordelig
  • Eenvoudig
  • Professioneel