Waar kan je een goede warmtepomp kopen?

Mijn vrouw en ik hadden een paar maanden geleden interesse in het kopen van een warmtepomp. Wij hebben twee jaar geleden zonnepanelen gekocht en daar zijn wij erg tevreden over. Wij hadden gelezen dat een warmtepomp een goede combinatie is met zonnepanelen en dat je door het gebruik van deze twee apparaten bijna geen gas, of elektriciteit hoeft in te kopen. Wij willen graag op een milieuvriendelijk manier onze energie opwekken en besparen op onze energiekosten. Wij zochten naar meer informatie over een warmtepomp kopen en kwamen toen uit bij The Sunshine Company. Wij hebben twee jaar geleden zonnepanelen gekocht en zijn hier erg blij mee. Wij halen een hoog rendement en betalen veel minder elektriciteitskosten. Wij verwachten dat wij over ongeveer zeven jaar de investering hebben terugverdient en zijn er daarom zeer blij mee. Ook vinden wij het fijn dat wij de energie zelf opwekken en dit doen op een milieuvriendelijke manier. De laatste tijd hoor je steeds meer over een warmtepomp en dit leek ons ook erg interessant. De overheid is het aan het stimuleren om huizen energievriendelijker te maken en op een groene manier de energie op te wekken en dit vinden wij een goede zaak. Wij hadden ook interesse in een warmtepomp kopen en wilden graag weten of ons huis daar geschikt voor is, wat de kosten zouden zijn en in hoeveel jaar wij de kosten zouden terugverdienen. Op het internet kan je veel informatie vinden over een warmtepomp, maar de kosten en de terugverdientijd berekenen is afhankelijk van veel factoren. Het leek ons verstandig om contact op te nemen, om te vragen of het verstandig voor ons zou zijn om een warmtepomp te kopen. Als dit een goede investering voor ons zou zijn, dan wilden wij misschien al overgaan tot het kopen van een warmtepomp. 

Meer informatie over een warmtepomp kopen van The Sunshine Company

Online zochten wij naar bedrijven die veel ervaring hebben met het plaatsen van warmtepompen en wij vonden verschillende bedrijven. Een van deze bedrijven was The Sunshine Company, wij namen contact met hun op, omdat zij veel goede reviews hadden ontvangen. Wij vertelden dat wij interesse hadden in een warmtepomp kopen en graag advies wilden. Wij werden zeer netjes door dit bedrijf geholpen en kregen een advies op maat. Er werd goed naar onze situatie gekeken en welke warmtepomp het beste voor ons zou zijn. Het bleek voor ons verstandig om een warmtepomp te kopen en wij besloten om dit te doen.

De warmtepomp geplaatst

Drie weken geleden kwamen de werknemers van dit bedrijf bij ons langs om de warmtepomp te plaatsen, dit verliep zonder problemen. Wij zijn erg blij met onze keuze om een warmtepomp te kopen en dat wij nu het grootste gedeelte van onze energie zelf op een milieuvriendelijke manier opwekken. Wellicht dat wij over een aantal jaar volledig onze eigen energie opwekken. Wij zijn erg tevreden over The Sunshine Company en raden dit bedrijf aan als je een warmtepomp kopen wil.

  • Dit bedrijf heeft zeer veel ervaring met het plaatsen
  • Veel klanten gaven een goede review aan dit bedrijf
  • Wij werden goed geholpen en kregen persoonlijk advies
  • Wij besloten om de warmtepomp te laten plaatsen