Heeft u onze Christmas song 2018 al gehoord?  

Waarschijnlijk is het u niet ontgaan: onze Christmas song 2018 was vorig jaar veelvuldig op de radio te horen. Wij zijn erg trots op het feit dat onze Christmas song 2018 zo goed beluisterd is. Wij hebben lange tijd hard gewerkt aan dit lied en wij zijn er trots op dat het in Nederland zo goed is ontvangen. Mocht u het lied nog niet hebben gehoord, dan nodigen wij u uit om een keer op Spotify onze Christmas song 2018 te beluisteren. U zult merken dat dit een heerlijke song is die heel erg lekker in het gehoor ligt. Veel mensen hebben een prachtige kerst gehad door naar ons nummer te luisteren. Onze band weet hoe zij een goed lied moet maken. Wij hebben lang gewerkt aan onze Christmas song 2018 en wij zijn er blij mee dat wij zoveel goede reacties hebben ontvangen. Wij kunnen u vertellen dat onze Christmas song ook voor dit jaar weer vaak op de radio te horen zal zijn. Veel mensen hebben namelijk aangegeven dat zij onze Christmas song graag vaker wilden horen. Vandaar dat wij er alles aan gedaan hebben om onze Christmas song bij veel radiozenders te pluggen. Er zijn heel veel stations geweest die onze Christmas song 2018 graag wilden draaien dus wij kunnen u vertellen dat u nog vaak kunt genieten van onze muziek. Het maakt daarbij niet uit waar u naar onze Christmas song 2018 luistert. U kunt dit bijvoorbeeld doen in de auto wanneer u naar uw werk of naar de sportschool rijdt, maar u kunt ook de radio aanzetten na een lange dag werken. Ook doet onze Christmas song 2018 het heel goed tijdens een kerstdiner. Mocht u daarom graag leuke muziek op willen zetten tijdens het diner, kies dan voor onze Christmas song 2018 en u zult zien dat de sfeer heel gezellig wordt. Surf even naar onze site AJCMS.eu. Hier kunt u zien welke diensten wij nog allemaal meer aanbieden.

Deze Christmas song 2018 zult u nog vaak gaan horen!

Als band kunnen wij onze Christmas song 2018 ook live komen spelen. Mocht u daarom binnenkort een feestje willen organiseren, dan kunt u altijd op ons rekenen. Wij komen graag bij u spelen omdat wij altijd wel ergens een gaatje in onze agenda vrij hebben. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Hier kunt u zien wat wij als band allemaal voor u kunnen spelen. U zult zien dat wij heerlijke jazz kunnen spelen. Wij hebben dit al heel vaak mogen doen en wij hebben hier altijd veel succes mee kunnen behalen. Wilt u lekker dansen op onze Christmas song 2018? Dat kan altijd! Als u een locatie regelt, komen wij graag bij u langs om heerlijk te musiceren. Mocht u ons graag willen boeken, dan horen wij graag van u. Wij kijken dan meteen even of wij nog beschikbaar zijn op de dag dat u ons graag zou willen horen spelen.

Wij schrijven ook muziek voor u!

Als u zelf zanger bent en u wilt graag een tophit scoren, dan kunnen wij deze voor u schrijven. Wij kijken goed naar uw stijl en schrijven dan een lied voor u dat perfect bij u past en waar u de hitlijsten mee kunt bestormen. Kortom:

  • wij komen graag voor u spelen
  • beluister onze kersthit op Spotify
  • wij schrijven graag een lied voor u
  • AJCMS

Mocht u meer over ons willen weten, kom dan even naar onze site surfen.