Een wespennest verwijderen? Schakel professionele hulp in!

De wesp is een roofdier dat solitair jaagt. Wel leeft het in goede harmonie met zijn soortgenoten in een nest. Ze kennen een jaarcyclus waarna de koningin in het najaar de grond inkruipt om na de vorst weer aan een nieuw nest, en nieuwe nakomelingen te beginnen. Een wespennest verwijderen is een vak apart, al was het enkel vanwege de constructie van dergelijke nesten. Die variƫren sterk. Zo kunnen ze in de spouwmuur of de nok van het dak nestelen maar maken ze ook nesten aan bomen en struiken. U wilt niet zelf een wespennest verwijderen, de kans op steken door agressieve wespen neemt dan enkel toe. Of u nu allergisch bent of niet, een steek is ontzettend onaangenaam dus kies ervoor om een professional in te schakelen bij Beestjes Kwijt. Zoals u op beestjeskwijt.nl kunt lezen bieden wij een landelijke dekking aan als het aankomt op het wespennest verwijderen. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u doodsbang bent voor deze beesten? Hebt u ze in het voorjaar of aan het begin van de zomer al ontdekt? Dan hebt u ze mooi op tijd gezien want ze zijn dan nog echt aan het bouwen en dus in de groei. In augustus vormen ze pas echt een plaag en in september is het wespennest verwijderen al bijna nutteloos omdat ze dan groot, log, traag en stervend zijn. Afijn, u bent ze in ieder geval liever kwijt dan rijk en dat is waar onze service om de hoek komt kijken.

Ga niet een wespennest verwijderen door er tegenaan te slaan

Een wespennest verwijderen kan op diverse manieren. Uitbranden wordt weleens als techniek gebruikt maar dat kan gevaarlijk zijn. Insecticiden zijn doorgaans een meer geschikte oplossing. De stof blijft aan de wesp kleven als het teruggaat naar het nest. Het infecteert andere wespen en uiteindelijk ook de koningin. En zo simpel is het: sterft de koningin, dan sterft het hele nest. Bijkomend voordeel is trouwens dat wespen vrijwel nooit meer terugkomen naar hun nest van verleden jaar. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat ze een nieuwe boom of nieuwe muur uitkiezen en daarom wilt u een wespennest verwijderen zodat het ook echt niet meer kan terugkomen. Verwijderen is wellicht niet de beste omschrijving omdat het eigenlijk wordt vernietigd. Nadat alle wespen dood zijn kunt u het nest wel handmatig verwijderen en in de groene container gooien, mits u hier natuurlijk bij kunt komen. Dit is trouwens in scherp contrast met bijennesten want bijen zijn tegenwoordig beschermd. Als u last hebt van een dergelijke plaag dan zal het nest daadwerkelijk verhuisd moeten worden.

  • Bij spoed kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen,
  • Wij werken samen met gediplomeerde lokale bestrijders,
  • Wij bieden zakelijke oplossingen en oplossingen voor particulieren,
  • En ten slotte bieden we een landelijke dekking.

Schroom dus niet langer maar klim in de pen of bel als er echt haast bij is geboden.

Ook voor ander ongedierte mag u op ons rekenen

Een wespennest verwijderen is voor onze professionals een koud kunstje. Wij bieden daarnaast een garantie. Dat wil zeggen: als het nest hetzelfde seizoen terugkeert dan wordt het geheel kosteloos nogmaals vernietigd dan wel verwijderd. Vraag gerust online een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Geef uw adres- en contactgegevens op en geef tevens het probleem aan. U hoort vervolgens spoedig van ons en dan kunt u contact opnemen met de bestrijder bij u in de buurt. Ook ander ongedierte kan via ons bestreden worden!

Lees meer…