De Watertoren: Nieuwe bed and breakfast in Vlaardingen

Deze zomer opent de nieuwebed and breakfast in Vlaardingen, de Watertoren, haar deuren. U kunt hier eten, drinken en een nacht doorbrengen. Debed and breakfast in Vlaardingenbevindt zich in de oude watertoren die nu gerenoveerd wordt. Ondanks de renovatie blijft de authentieke sfeer behouden. De kamers beschikken straks over een unieke inrichting en het uitzicht van debed and breakfast over de stad Vlaardingenis adembenemend. Op een mooie dag kunt u genieten van een smakelijk ontbijt op het dakterras. Hier heeft u een prachtig zicht op de omgeving wat op zich een unieke beleving biedt. U kunt uw overnachting combineren met een smaakvolle lunch of diner in het restaurant van de Watertoren. Hier heeft u de keuze uit diverse maaltijden tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk drankje en hapje op ons terras. Kortom, debed and breakfast in Vlaardingenis een uitstekende keuze voor iedereen die op een nostalgische en sfeervolle plek in de omgeving Vlaardingen of Rotterdam wilt overnachten.

Wat heeft eenbed and breakfast in Vlaardingen te bieden?

Debed and breakfast is in Vlaardingenop een prachtige locatie gevestigd. De Watertoren bevindt zich op de grens van het Oranjepark. Dit is een rustige, groene omgeving waar u kunt wandelen, picknicken en fietsen. Vlaardingen is een mooi en oud stadje waar u verschillende activiteiten kunt ondernemen. U kunt shoppen in het centrum van Vlaardingen. Het winkelcentrum Liesveld heeft een breed winkelaanbod. U kunt genieten van een groene omgeving en de natuur in en rondom Vlaanderen. Hier kunt u wandelen, fietsen en sporten. In Vlaardingen en het buitengebied bevinden zich diverse parken, recreatiegebieden en zwembaden. Er is vermaak voor jong en oud. Bent u op vakantie met uw gezin? Dan kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan De Kindervallei, de Uitkijktoren Broekpolder en Dierenwijde Marnixplantsoen. Voor watersport kunt u ook goed in onze stad terecht. Met een gehuurde sloep of kano kunt u de poldergebieden van Zuid-Holland ontdekken in een authentieke Oud-Hollandse omgeving. Er is een goede verbinding met andere steden. Zo kunt u eenvoudig een stedentrip plannen naar Schiedam en Rotterdam. Op deze website vindt u informatie over de bereikbaarheid en het openbaar vervoer van en naar Vlaardingen. Vanaf Vlaardingen bent u met de auto slechts een half uur verwijderd van het strand. Zo kunt u tijdens een mooie zomerdag lekker een dagje naar het strand. Vlaardingen biedt dus eigenlijk alles voor een compleet weekend weg.Wat zijn de hoogtepunten van Vlaardingen en omgeving:

  • Jachthavens;
  • Watersport;
  • Natuur en recreatieparken;
  • Vaarroutes;
  • En natuurlijk eten, drinken en slapen in de Watertoren.

Bent u benieuwd wat de omgeving van onzebed and breakfast in Vlaardingennog meer te bieden heeft? Dan helpen we u voor en tijdens uw verblijf graag verder. Onze medewerkers komen allemaal uit de omgeving en weten als geen ander wat er allemaal te beleven is.

Kamer boeken?

Wilt u een kamer boeken in onzebed and breakfast in Vlaardingen? Vanaf de zomer kunt u bij de Watertoren terecht. De kamers zijn toegankelijk voor iedereen. Stellen, alleenstaanden, gezinnen, jong, oud, iedereen is welkom bij de Watertoren. We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u vragen over debed and breakfast in Vlaardingenof wilt u alvast een kamer boeken? Neem dan contact met ons op via info@watertoren-vlaardingen.nl of gebruik ons contactformulier. U kunt de laatste ontwikkelingen over de Watertoren-vlaardingen.nl volgen via onze Facebookpagina @Watertoren Vlaardingen. Het terras en restaurant zijn beiden al geopend. U kunt hier terecht met kleine en grote groepen. Wilt u zeker zijn van een plek in ons restaurant? Reserveer dan vooraf.